Focus op Winst

Focus op Winst

4,0 Sterren

Administratiekantoor

  • < 10 co-workers
  • Epe

Focus op Winst is het administratiekantoor voor ondernemers die hun administratie op orde willen hebben en inzicht in cijfers en financiën willen hebben. Die willen sturen op succes en een financieel gezond bedrijf waarbij ook buffers worden opgebouwd voor mindere periodes maar waarin ook gereserveerd wordt voor BTW en inkomstenbelasting. Sturen op winst, dat is wat we doen bij Focus op Winst

De Experts

Lissa Agema

Lissa Agema

Winstadviseur

Hallo, ik ben Lissa Agema en mijn bedrijf heet Focus op Winst. Als Winstadviseur verwerk en/of controleer ik de boekhoudingen maar help ondernemers ook naar een financieel en operationeel gezond bedrijf, onder andere met behulp van Profit First. Een mooi beroep vind ik zelf. Mijn kantoor bevindt zich in het centrum van Epe, een prachtig dorp op de Veluwe. Zelf woon ik in Emst met mijn man en onze vier Beagles. Ik verdeel mijn werktijd over kantoor en thuis en werk daarom uitsluitend op afspraak. De meeste afspraken zijn online en de andere afspraken zijn op kantoor. Op het gebied van boekhouden verwerk ik vooral administraties voor eenmanszaken en ik doe de BTW gerelateerde aangiftes en aangiftes inkomstenbelasting. Voor andere bedrijfsvormen kan ik wel de boekingen verwerken maar werk ik samen met een andere partij die de uiteindelijke controle en aangiftes doet.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Focus op Winst


Werk je met Focus op Winst samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,0 Sterren

Uitleg

4,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,0 Sterren

Afspraken nakomen

3,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

4,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,0 Sterren

Recensies

  • Esther Bennett

    ebennettproductions

    4,0 Sterren

    Lissa is een topper die echt met je meedenkt en hart heeft voor haar klanten. Ik werk graag met haar samen. Het is fijn dat ze zoveel kennis heeft van Moneybird en neemt de tijd om dingen toe te lichten als ik ze niet begrijp.