Huis van Financiën

Huis van Financiën

5,0 Sterren

Winstadvies

 • > 10 co-workers
 • Arnhem
 • Moneybird-ambassadeur

Wanneer je onderneming groeit, vraagt dat ook om groei van jouw ondernemerschap. Alleen goed zijn in het verkopen van jouw dienst of product is niet meer genoeg. In je groei verlies je gemakkelijk het overzicht en ontstaat er chaos.

Een duidelijke visie en financieel inzicht voorkomt dat je dénkt dat je goed bezig bent, maar dat er minder winst overblijft dan je dacht.

Alles is afhankelijk van elkaar. Elke keuze die je maakt in je bedrijf heeft invloed op jouw leven, het leven van je naasten en op de wereld. Met jouw visie en jouw aanbod, kun je de levens van je klanten veranderen. Aan de andere kant kunnen hoge marketingkosten of een mooie auto ervoor zorgen dat jij minder tijd over houdt voor je gezin.

Juist daarom is het belangrijk om het geheel te zien en op de juiste momenten in- en uit te zoomen op de financiële gezondheid van je bedrijf. Heb daarom helder voor ogen wat voor jou echt belangrijk is en waar je naartoe wilt.

In het Huis van Financiën leer je, met de boekhouding als basis, hoe jij je cijfers gebruikt om jouw bedrijf te sturen. Zo kun jij werken aan een bloeiend bedrijf waar je trots op bent. Je krijgt alle ondersteuning bij het (financieel) inrichten van jouw bedrijf, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de Belastingdienst, de toekomst en de tijd die je kwijt bent.

Aan het eind van het Huis van Financiën jaarprogramma ben jij in staat om jouw bedrijf te leiden. Zo creëer je meer vrijheid voor jezelf, meer impact op je omgeving en kun jij nog meer waarde bieden aan je klanten.

Ben jij er klaar voor om nu echt de leiding te nemen in je bedrijf?

De Experts

Thessa Boddenberg

Thessa Boddenberg

Eigenaar

Hoi! Ik ben Thessa. Ik hou van concreet, ik ben realistisch en ik durf ook te dromen. Alles is mogelijk in de wereld waarin wij leven en het is aan ons, ondernemers, om dromen waar te maken. Het steentje dat ik daaraan wil bijdragen is het helpen van ondernemers financieel gezond en gelukkig te worden of te blijven. Dit doe ik door boekhouden makkelijk en leuk te maken en door de boekhouding als middel te gebruiken om inzicht te geven in de huidige situaties en de mogelijkheden voor de toekomst. Je kunt bij mij terecht voor je boekhouding, maar ik heb ook een uitgebreid jaarprogramma waarin we er samen voor zorgen dat jij de regie over jouw bedrijf weer helemaal terug kunt pakken.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Huis van Financiën


Werk je met Huis van Financiën samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Willeke van Voorst

  Leven in je Relatie

  4,5 Sterren

  Thessa kent de weg volledig in Moneybird en is daarnaast een geweldig financieel coach!

 • Stefan Boddenberg

  Tumulus uitvaart BV

  5,0 Sterren

  Geweldige samenwerking! Het team van Huis van Financiën / MKBTR is snel, zorgvuldig, kritisch en denkt mee. Mijn administratie is wekelijks up-to-date en daardoor heb ik altijd inzicht in mijn bedrijf. Dit maakt het mogelijk om te sturen op cijfers. Samen met de coaching en de fiscale expertise die HvF/MKBTR in huis heeft voel ik me totaal ontzorgt als ondernemer.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Top