Phaedra-Boekhouding

Phaedra-Boekhouding

- Sterren

Administratiekantoor

Phaedra-Boekhouding heeft op dit moment geen ruimte voor nieuwe klanten. Daarom kun je nu helaas geen contact opnemen.
  • Zelfstandig Professional
  • Nijmegen

Een heldere financiële administratie is essentieel voor iedere ondernemer, groot of klein.

Ik ben Phaedra-Boekhouding, en verzorg uw zakelijke boekhouding. Dat levert u tijd op en met actuele cijfers neemt u de juiste beslissingen.

Met mijn kennis en uitgebreide ervaring, opgedaan bij een internationale handelsonderneming, neem ik de zorg voor uw boekhouding uit handen. Dat doet ik door een persoonlijke benadering, met betrokkenheid en professionaliteit.

Naast bedrijven verzorg ik ook de financiële administratie en belastingaangifte voor particulieren.

Heeft u vragen of wilt u kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact op met mij.

De Experts

Anja Arntz

Anja Arntz

Administrateur

Klantenstop

Clienten kenmerken mij als betrokken en betrouwbaar met een informele sfeer. Ik heb jarenlange ervaring in het voeren van een boekhouding bij diverse bedrijven. Ik ben met mijn eigen onderneming gestart omdat ik merkte dat ondernemers graag hun boekhouding zelf willen voeren. En bestaat de behoefte in een finale controle. Daar kan ik je bij helpen. Het is van belang dat jouw boekhouding helder voor je is, je boekhouding is tenslotte het hart van je onderneming. Het is aan mij om te zorgen dat er fiscaal het maximale uit gehaald wordt. Ik ga je helpen, door je te leren werken met Moneybird door, - Moneybird stapje voor stapje in te richten. - op een structurele manier de boekhouding up-to-date te houden. - de diverse rapportages te gebruiken om op een heldere manier inzicht in jouw bedrijf te krijgen. Ik laat je inzien dat de boekhouding niet veel tijd hoeft te kosten.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Phaedra-Boekhouding


Werk je met Phaedra-Boekhouding samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Phaedra-Boekhouding heeft nog geen reviews