Stichting Itzinya Nederland

Stichting Itzinya Nederland

5,0 Sterren

Startup Incubator Nieuwkomers

 • Kantoren netwerk
 • Rotterdam, Almere en Amersfoort

Itzinya versterkt nieuwkomers (vluchtelingen) die in Nederland als zelfstandig ondernemer willen gaan werken. We doen dat door training in de Startup Academy. Via een trainingsprogramma van 3 maanden testen deelnemers of hun bedrijfsidee zal leiden tot een levensvatbaar bedrijf.

Ook bieden we persoonlijke begeleiding in onze Startup Incubator die speciaal is ingericht voor vluchtelingen. We bieden ondersteuning op het gebied van branding en marketing, boekhouding, het vinden van startkapitaal en het schrijven aan een ondernemingsplan.

De Experts

Gertjan van Laar

Gertjan van Laar

Initiatiefnemer

Gertjan is de initiatiefnemer van Itzinya. Hij startte de organisatie in 2020. Hij is actief als Startup Consultant en geeft advies en begeleiding aan individuele migrantondernemers.

Alexandra Argunova

Alexandra Argunova

Boekhouder

Alexandra heeft een Master Economie afgerond en werkt als boekhouder bij Itzinya. Doordat ze zelf niet in Nederland is geboren begrijpt ze onze klanten, die vaak zelf nieuwkomer zijn, erg goed.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Stichting Itzinya Nederland


Werk je met Stichting Itzinya Nederland samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Rawand

  DigitalPlanIT

  5,0 Sterren

  Itzinya heeft me heel goed geholpen met Moneybird. Hun ondersteuning is snel en effectief. Ze hebben me geholpen om Moneybird optimaal te gebruiken, waardoor ik me kon concentreren op mijn bedrijf. Ik ben erg blij met hun service!

 • Kadir Erol

  Oranje Nexus Makelaardij

  5,0 Sterren

  Ze helpen me heel goed bij de boekhouding van mijn eigen bedrijf. We proberen elkaar elke maand regelmatig te ontmoeten. Ik voel me zekerder bij hen!