Van Noord Belastingadvies

Van Noord Belastingadvies

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Amsterdam
 • Moneybird-ambassadeur

We gebruiken Moneybird al sinds de start van ons kantoor in 2011. In 2018 hebben we de keuze gemaakt voor ‘Moneybird only’. Dat wil zeggen dat we als kantoor alleen ondernemers helpen die hun boekhouding in Moneybird doen.

De voordelen van deze keuze zijn bijna te veel om op te noemen. Maar het voornaamste voordeel is dat we Moneybird van a tot z kennen. We kunnen jou dus ontzettend gericht en efficiënt helpen, wat je vraag ook is.

We hebben een keer een heel leuk interview gehouden met Moneybird. Dat kan je hier terugvinden.

In 2019 is onze website www.geenboekhoudernodig.nl live gegaan. Met deze site richten we ons volledig op de Moneybird gebruiker. We proberen je zo goed als mogelijk te helpen met het zelf doen van je boekhouding. Dat doen we met stappenplannen, instructie filmpjes en relevante artikelen.

Als de boekhouding mooi is afgerond helpen we je natuurlijk ook met de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Dat doen we allemaal tegen redelijke en transparante tarieven.

We hebben een voorliefde voor automatisering. Zowel voor onze eigen bedrijfsvoering maar ook voor jouw vraagstukken. Dus wil je zaken automatiseren dan kijken wij graag met je mee en adviseren je met plezier over te gebruiken software die mooi aansluit op Moneybird.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor ondernemersadvies en zaken als salarisadministratie en de btw- aangifte. Al vinden we dat je die laatste prima zelf kan doen :)

Ben je benieuwd?

Stuur ons een mailtje via de site van Moneybird, mail naar dauriard@vnba.nl of ons op 020-6151713.

De Experts

Dauriard van Noord

Dauriard van Noord

Boekhouder

We gebruiken Moneybird al sinds de start van ons kantoor in 2011. In 2018 hebben we de keuze gemaakt voor ‘Moneybird only’. Dat wil zeggen dat we als kantoor alleen ondernemers helpen die hun boekhouding in Moneybird doen. De voordelen van deze keuze zijn bijna te veel om op te noemen. Maar het voornaamste voordeel is dat we Moneybird van a tot z kennen. We kunnen jou dus ontzettend gericht en efficiënt helpen, wat je vraag ook is. We hebben een keer een heel leuk interview gehouden met Moneybird. Dat kan je hier terugvinden. In 2019 is onze website www.geenboekhoudernodig.nl live gegaan. Met deze site richten we ons volledig op de Moneybird gebruiker. We proberen je zo goed als mogelijk te helpen met het zelf doen van je boekhouding. Dat doen we met stappenplannen, instructie filmpjes en relevante artikelen. Als de boekhouding mooi is afgerond helpen we je natuurlijk ook met de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Dat doen we allemaal tegen redelijke en transparante tarieven. We hebben een voorliefde voor automatisering. Zowel voor onze eigen bedrijfsvoering maar ook voor jouw vraagstukken. Dus wil je zaken automatiseren dan kijken wij graag met je mee en adviseren je met plezier over te gebruiken software die mooi aansluit op Moneybird. Daarnaast kan je bij ons terecht voor ondernemersadvies en zaken als salarisadministratie en de btw- aangifte. Al vinden we dat je die laatste prima zelf kan doen :) Ben je benieuwd? Stuur ons een mailtje via de site van Moneybird, mail naar dauriard@vnba.nl of ons op 020-6151713.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Van Noord Belastingadvies


Werk je met Van Noord Belastingadvies samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Maarten Essenburg

  Kamp Vuur

  5,0 Sterren

  Je hebt boekhouders en je hebt Dauriard. En hij is een buitencategorie. Hij heeft Moneybird uitgespeeld en is daarom dé specialist. Persoonlijk, flexibel, professioneel, inlevend en behulpzaam beschrijven Dauriard. Ik wil nooit meer anders.

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Een prettige samenwerking en communicatie.

 • Loes

  Jaimy Tahapary

  5,0 Sterren
  Review voor Dauriard van Noord

  Ik werk sinds het begin van mijn onderneming samen met Dauriard. Ik krijg snel antwoord op vragen en ik word goed op de hoogte gehouden door het systeem dat Dauriard gebruikt!