Zelisse Interim Management

Zelisse Interim Management

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • 's Gravenhage

Wij ondersteunen in uw administratie en waar nodig begeleiden wij u in de wir war van de administratieve regelgeving. Liquiditeitsprognose, salarisverwerking, fiscale aangiftes van btw dan wel ib/VpB doen wij ook. Wij doen alles in overleg met onze klant en ontzorgen deze ook! Uw business is het belangrijkste. Financiële resultaten volgen daaruit. Wij laten u zien wat de financiële successen zijn van uw business.
Meer dan 25 jaar werkervaring met administreren en een 15 jaar ervaring in diverse controlling rollen waarbij een juiste, tijdige en volledige administratie vaak onontbeerlijk is, maken het dat uw administratie in goede handen is bij ons. U kunt zich richten op hetgeen waarin u goed bent.

De Experts

Willem Zelisse

Willem Zelisse

Interim manager

Als integere en volhardende controller zoek ik altijd naar een oplossing om de zaken geregeld te krijgen. Ik gebruik mijn organisatietalent om te zorgen dat samen met de collegae het resultaat wordt behaald waarbij de mensen in hun waarde worden gelaten. Ik ben kritisch en oprecht. Mijn managementstijl is coachend leidinggevend. Graag ga ik uitdagingen aan om te laten zien dat het onmogelijke mogelijk is, met name gericht op procesverbetering binnen een organisatie. Met mijn kennis en ervaring verwacht ik van toegevoegde waarde te zijn binnen uw organisatie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Zelisse Interim Management


Werk je met Zelisse Interim Management samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Linda Coenmans

  Committed Creative

  5,0 Sterren
  Review voor Willem Zelisse

  Erg blij met de deskundigheid van Willem! Hij helpt mij altijd snel, vakkundig en ook nog eens vriendelijk. Ik heb nooit het idee dat ik domme vragen stel en Willem denkt ook nog eens mee met wat er beter kan. Heel fijn, zeker een aanrader!

 • Desley Boxtart

  Desley Boxtart

  5,0 Sterren
  Review voor Willem Zelisse

  Willem heeft verstand van zaken en geeft graag advies. Tot nu toe tevreden over de prijs / kwaliteit verhouding maar vooral de transparantie. Willem is goed bereik en benaderbaar.

 • Sanneke de Graaf

  Het Afscheidsbureau

  5,0 Sterren
  Review voor Willem Zelisse

  Erg blij met Willem, hij heeft duidelijk kennis van zaken en denkt op een prettige manier mee. Net uurtarief en rekent ook niet meer dan nodig.

 • Remco Visser

  Remzy Music & Entertainment

  5,0 Sterren
  Review voor Willem Zelisse

  Willem is de meest betrouwbare en integere boekhouder die ik ken. Mijn administratie was een puinhoop, maar dankzij zijn expertise heb ik het weer onder controle!

 • Marieke Zelisse

  Marieke Zelisse Photography

  5,0 Sterren
  Review voor Willem Zelisse

  Willem heeft mij zeer goed begeleid sinds ik mijn eigen bedrijf ben gestart. Ik ben nu 3 jaar werkzaam als zzp'er, ik vind het fijn dat ik van hem geleerd heb wat er zoal belangrijk is in het financiële stuk van je bedrijf. Daarnaast is mijn administratie altijd netjes op orde!

 • Tineke Rensen

  PowerEvents

  5,0 Sterren
  Review voor Willem Zelisse

  Willem heeft me enorm goed geholpen om Moneybird voor mijn bedrijf op te zetten. Ook doet hij nu de jaarlijkse controle en doet de uiteindelijke aangifte voor me. Als ik iets niet begrijp reageert hij altijd snel om het op te lossen.