Bavius Boekhouden

Bavius Boekhouden

5.0

Administratie en Belastingzaken

Contact

Maak kennis met Bavius Boekhouden

De Lier Zelfstandig Professional

Bavius Boekhouden is een allround boekhoudkantoor en richt zich vooral op MKB-ondernemers en ZZP’ers. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van de boekhouding voor startende ondernemers. Afhankelijk van jouw wensen verzorgen wij jouw administratie en boekhouding volledig of gedeeltelijk.

Vaak worden ondernemingen gestart vanuit een persoonlijk ideaal. Dat betekent dat een puur zakelijke benadering aan een bedrijfsvoering geen recht doet. Cijfers maken misschien inzichtelijk wat bedrijfsmatig de mogelijkheden zijn, maar talent, persoonlijke kennis, ervaring en inzet bepalen het succes. Hiervan zijn wij ons zeer bewust en wij onderscheiden ons dan ook door onze persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met de klant.

Onze kennis en ervaring op juridisch en politiek gebied, maakt dat de wet- en regelgeving, waarbinnen het ordenen en inzichtelijk maken van cijfers moet plaatsvinden in Nederland, nog beter doorgrond kan worden. Het is vanzelfsprekend dat wij door middel van het volgen van opleidingen en cursussen onze kennis actueel houden.


Diensten
In huis
  • Allround mkb boekhouder

Prijsstelling
  • Gemiddelde prijs: €50.00
  • Afrekenen op basis van abonnementen
  • Gemiddeld uurtarief
Organisatie

De adviseurs