Edwin op de dwarsfluit en Joost op de gitaar met collega's op de achtergrond tijdens een bruiloft

Moneyband en de Zingende Tortelduifjes

De Moneyband is ontstaan toen collega's Joost en Elian tijdens St. Maarten een lied ten gehore brachten bij een collega aan de voordeur om snoep te bedelen. Het daverende optreden moest een vervolg krijgen en daarom speelt de Moneyband, vergezeld door het koor de Zingende Tortelduifjes, nog steeds op bruiloften en feesten van collega's. Op deze pagina vind je een greep uit onze optredens:

  • Het vliegerlied! #

    Als je aan een lied denkt voor de bruiloft van Edwin Vlieg dan kun je alleen maar aan het Vliegerlied denken! Als vogeltjes vlogen we over de dansvloer!

  • Fell in love with an Elian #

    Tijdens de bruiloft van Elian zongen we het bekende lied "Fell in love with an Elian" van de Kelly Family! Maar welke Elian was nou de enige echte? De taak van de bruid om daarachter te komen...

  • In de blote kont #

    Omdat haar werkgever d'r trouwjurk had betaald vroeg de Moneyband zich af hoe Jorieke op haar bruiloft zou verschijnen als ze de jurk niet had gekregen. En daar zongen we een liedje over.

Veel gestelde vragen over de Moneyband

De mooie foto's op deze pagina zijn genomen door Indra Simons (opent in nieuw tabblad) en Leonard Walpot (opent in nieuw tabblad)!

86% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 696 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren