Developer account voor de API

Veel bedrijven maken koppelingen tussen hun webwinkel of backoffice en de Moneybird API. Om zo’n koppeling te implementeren is het handig om een apart Moneybird account te hebben, los van de echte administratie in Moneybird. Vanaf vandaag is het mogelijk om een speciaal “developer” account aan te vragen voor het maken van een koppeling.

Via een developer account kun je alle features van Moneybird gebruiken zonder beperkingen, dit is vergelijkbaar met het meest uitgebreide pakket in Moneybird. Een developer account is een gratis account en mag alleen gebruikt worden voor het implementeren en testen van een koppeling met de Moneybird API. Door middel van een watermerk in de PDF documenten en een extra melding in de e-mails met facturen, is het onmogelijk gemaakt om zo’n account voor een echte administratie te gebruiken.

Developer administratie nodig? #

Ben je bezig met een koppeling en heb je een developer administratie nodig? Dan kun je deze administratie aanmaken via Tandwiel > Gebruikersaccount > Ontwikkelaars > Sandbox administratie. In onze API documentatie (opent in nieuw tabblad) kun je deze informatie ook terugvinden.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.