Nieuw in Moneybird: Facturen versturen per postduif!

Vanaf heden is het mogelijk om je facturen in Moneybird per postduif te versturen. De afgelopen periode kregen wij klachten over de bezorgduur van facturen per post, omdat PostNL niet meer op maandag bezorgt. Vanwege de wens van onze klanten om facturen per post gegarandeerd op tijd te laten bezorgen, introduceert Moneybird de mogelijkheid om een papieren factuur op dezelfde dag nog te laten bezorgen.

Recentelijk zijn we een samenwerking aangaan met een duivencentrale in het midden van Nederland. Vanuit deze locatie kan Moneybird garanderen dat facturen binnen drie uur worden afgeleverd op iedere bestemming in Nederland. Hiermee is Moneybird sneller dan iedere postbezorger. Om gebruik te maken van deze service kun je bij het versturen van de factuur de verzendmethode “Per postduif versturen” selecteren.

Verschillende postduiven

Nadat je één van de beschikbare duiven hebt geselecteerd wordt de factuur geprint op weerbestendig A6 papier en opgerold in een speciaal ontworpen factuurkoker, waarmee de duiven de factuur kunnen bezorgen. Vervolgens krijgt de duif instructies over de exacte locatie van je klant om een zorgvuldige aflevering te kunnen garanderen.

Postduif met factuur

Na de instructies zal de postduif vanuit de duivencentrale worden losgelaten om met de factuur naar je klant te vertrekken.

Postduif gaat naar zijn adres

Door middel van GPS-tracking in de factuurkoker kan eenvoudig inzicht worden verkregen in de status van verzending of de locatie van de postduif.

GPS tracking

De factuur wordt binnen drie uur bezorgd bij jouw klant, die eenvoudig de factuur uit de koker kan halen. De duif zal vervolgens zelf de weg terugvinden naar de duivencentrale.

Factuur is ontvangen!

Wil je ook een factuur per postduif versturen? Deze functionaliteit wordt momenteel in stappen beschikbaar gemaakt. Bij het versturen van een factuur klik je een van de beschikbare duiven aan. Het versturen van een factuur per postduif kost slechts €6,95. Wij printen de factuur voor je, geven de duif instructies voor de vlucht en garanderen dat de factuur binnen drie uur bij je klant wordt afgeleverd. Hierdoor garandeert Moneybird een snellere bezorgtijd dan iedere postbezorger in Nederland en wordt factureren bovendien nog efficiënter!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.