Een dag TV opnames bij Moneybird

We hadden gisteren bij Moneybird een iets andere dag dan normaal. Waar we normaal de hele dag hard werken aan de Moneybird applicatie en onze klanten helpen, stond alles gisteren in teken van opnames voor het TV programma “RTL Z Ondernemerszaken”.

Het TV programma behandelt uiteenlopende onderwerpen waar ondernemers mee in aanraking komen. We zijn benaderd voor het onderwerp “Online factureren”. Tijdens de opnames hebben we verteld hoe we ondernemers verder helpen met hun facturen. Ook komt onze toekomstvisie aan bod.

Edwin voor de camera

In de reportage komt ook een Moneybird klant in beeld. We zijn daarvoor op bezoek gegaan bij de Broodbode (opent in nieuw tabblad), een lokale Enschedese onderneming. De Broodbode maakt geweldige authentieke broodjes en bezorgt die in Enschede en omstreken. Voor het factureren van de vergaderlunches gebruiken ze al sinds begin 2011 Moneybird. In de reportage geven we de Broodbode een demonstratie van de nieuwste versie van Moneybird.

Opnames bij de broodbode

De uitzending over online factureren komt in november op de televisie, de definitieve datum van de uitzending zal later nog bepaald worden.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.