Digitale werkbonnen van OutSmart direct gefactureerd

· 30-09-2014

Je kent ze waarschijnlijk wel, de papieren doordruk-werkbon bestaande uit een wit, geel en roze exemplaar, waar de monteur zijn uren en gebruikte materialen op heeft geschreven. OutSmart vond dat dit veel makkelijker kan en zijn zo’n drie jaar geleden met OutSmart begonnen waarin dit proces gedigitaliseerd is. Nu is er ook een koppeling met Moneybird ontwikkeld, zodat afgehandelde werkbonnen automatisch omgezet kunnen worden naar een factuur. De gewerkte uren en gebruikte materialen hoeven zo niet nog een keer ingevoerd te worden. Dat maakt het werkproces nog eenvoudiger voor de ondernemer.

Over OutSmart #

OutSmart biedt een web-portaal en een Android en Apple tabletoplossing. Met behulp van het grafisch planboard (drag-n-drop) kunnen de werkorder ingepland worden. Ook kunnen er ad hoc nieuwe werkorders via de tablet aangemaakt worden.

Overzicht Outsmart

Bij het verwerken van de opdracht worden de gewerkte uren automatisch ingevoerd. De gebruikte materialen kunnen ook eenvoudig ingevoerd worden. In OutSmart kun ook de benodigde informatie op zoeken, zoals de historie van een installatie, handleidingen, SLA’s en tekeningen.

De koppeling met Moneybird #

Na ondertekenen en afronden van de werkorder wordt de werkbon in een overzichtelijke PDF met handtekening en eventueel bijgevoegde foto’s per e-mail verzonden aan de klant. Daarna wordt de werkbon doorgestuurd naar je Moneybird account, zodat de uren en materialen direct op een conceptfactuur komen te staan.

Wil je gebruik maken van deze koppeling? Maak dan een account aan op de website van OutSmart (opent in nieuw tabblad).

Misschien vind je dit ook interessant ...