Ondersteuning voor tablets en kleine schermen

· 03-12-2014

De vorige keer zijn we ingegaan op de nieuwe manier om accounts aan te maken en hoe je taken kunt toevoegen aan je administratie. Deze keer gaan we dieper in op de ondersteuning voor tablets en kleine schermen.

Tegenwoordig heb je niet altijd een groot scherm paraat. Stel je zit bij een klant en je wilt meteen een factuur aanmaken, dan is het veel makkelijker om je tablet erbij te pakken.

In het nieuwe Moneybird hebben we uitgebreide ondersteuning toegevoegd voor tablets en kleine schermen. Je hoeft niet langer meer zijwaarts te scrollen, want de applicatie schaalt netjes mee met je schermgrootte. Als niet alles op het scherm past, kun je de informatie makkelijk uitklappen.

Transacties verwerken #

Ook bij het verwerken van je financiële transacties houden we rekening met je schermgrootte. Als je niet langer de ruimte hebt om de boekingen naast de transacties te tonen, worden deze onder je transactie geplaatst. Je kunt zo nog steeds snel je transacties verwerken.

Documenten toevoegen #

Documenten zijn het makkelijkst te verwerken wanneer je het formulier en de bijlage naast elkaar op het scherm hebt staan. Je kunt de factuurregels dan eenvoudig één op één overnemen.

Helaas heb je daar niet altijd de ruimte voor. Toch wil je snel je factuurregels kunnen bekijken, zonder onnodig veel te moeten scrollen. Daarom blijft op kleine schermen het formulier op de vaste plek staan en kun je in de bijlage zelf scrollen.

We zijn nog hard aan het werk om de ondersteuning voor smartphones verder te verbeteren. Houd hiervoor ook de blog weer in de gaten!

Misschien vind je dit ook interessant ...