Nieuwe koppelingen voor webshops beschikbaar

Wanneer je een webshop hebt, is het vaak makkelijk als de gegevens van je verkopen automatisch in Moneybird komen te staan. Zo kun je automatisch facturen naar je klanten versturen en worden de bedragen automatisch in de rapportages verwerkt. Met een koppeling voorkom je dat je de gegevens zelf moet overtypen, het bespaart dus veel werk.

De afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe koppelingen tussen Moneybird en verschillende webshops op de markt gekomen. Deze koppelingen zijn ontwikkeld door Sponiza IT (opent in nieuw tabblad). Zij hebben koppelingen voor de volgende webshops ontwikkeld:

Lightspeed(opent in nieuw tabblad)

MijnWebWinkel(opent in nieuw tabblad)

OpenCart(opent in nieuw tabblad)

PrestaShop(opent in nieuw tabblad)

WooCommerce(opent in nieuw tabblad)

Voor meer informatie over de koppelingen kun je op bovenstaande links klikken. Hier vind je onder andere informatie over wanneer er facturen in Moneybird worden aangemaakt en wat de kosten van de koppeling zijn.

We hopen dat deze koppelingen je helpen om je administratie nog makkelijker en efficiënter bij te houden. Wanneer je zelf een koppeling hebt ontwikkeld die voor andere ondernemers ook interessant kan zijn, horen we dat graag van je!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.