Moneybird Preview: documentfiltering en statistieken

De vorige keer hebben we laten zien in hoe je kunt samenwerken met je boekhouder in Moneybird. In dit artikel komt het filteren van de verschillende documenten en de statistieken van de selectie aan bod.

Standaard worden alle facturen en inkomende documenten van het huidige jaar getoond. Filteren hierop is natuurlijk cruciaal. Je wilt snel kunnen zien welke facturen zijn verlopen, welke facturen al zijn betaald en wat dit betekent voor je administratie.

Om het filteren op alle documenten in Moneybird te vergemakkelijken, hebben we de filtering volledig vernieuwd en uitgebreid.

Vernieuwde periode selectie #

Het filteren op een bepaalde periode is volledig vernieuwd. Je kunt nu eenvoudig de gewenste periode selecteren, zonder ingewikkelde datumselecties. Je kunt zowel een periode selecteren door erop te klikken als deze uitbreiden door een van de uiteindes te verslepen. Zelfs een ingewikkelde periodeselectie is zo een peuleschil.

Vernieuwde periode selectie

Eenvoudig combineren van filters #

Het combineren van filters is makkelijker dan ooit. Per documentsoort krijg je een aantal filtermogelijkheden die je eenvoudig met elkaar kunt combineren. Je selectie is vervolgens zo weer aangepast.

Combineren van filters

Filteren op contact #

Het is nu ook mogelijk om te filteren op contact. Dit kun je natuurlijk weer combineren met alle andere filtermogelijkheden.

filteren op contact

Statistieken van selectie #

Daarnaast hebben we ook de statistieken uitgebreid die bij de selectie getoond worden. Je kunt nu bijvoorbeeld bij facturen in een oogopslag zien wat er van de selectie geboekt is onder omzet, wat je nog moet ontvangen en een onderverdeling van de totalen per categorie. Ook bij Inkomend en Bank kun je deze statistieken bekijken.

statistieken

Door de verbeterde filtering en statistieken heb je nog meer inzicht in de status van je documenten en wat voor effect dit heeft op je administratie.

Wil je ook toegang tot de beta? Aanmelden kan nog steeds door naar Pakket & betalingen te gaan en daar de link te volgen naar de beta aanmeldpagina.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.