Updates nieuwe Moneybird

Ook de laatste tijd hebben we hard gewerkt aan verbeteringen in het nieuwe Moneybird. Hieronder volgen de belangrijkste wijzigingen in de applicatie.

Statistieken bij offertes #

Een veel gehoord verzoek was het terugbrengen van de statistieken bij offertes. Bij facturen kun je al eenvoudig bekijken hoeveel omzet er verwacht wordt en hoe de verdeling van bedragen over de verschillende statussen is. Bij offertes is dat nu ook mogelijk. Je kunt nu eenvoudig bekijken wat het offertetotaal is en de verdeling van bedragen.

Statistieken bij offertes

Update instellingen menu #

Het instellingen menu is de afgelopen tijd behoorlijk gegroeid qua opties. Vandaar dat het tijd werd om dit menu een make-over te geven zodat je precies weet waar je welke instelling kan vinden. De kopjes onder de titels geven de meest gebruikte instellingen weer zodat je snel naar de juiste plek kunt navigeren.

update instellingen menu

Zoeken naar producten in de instellingen #

Gebruikers met veel verschillende producten vroegen ons om ook een zoek mogelijkheid in te bouwen bij het producten-overzicht in de instellingen. Dankzij deze handige functionaliteit raak je nooit meer producten kwijt!

zoeken naar producten

Nieuwe indeling zijbalk bij documenten #

De zijbalk biedt inzicht in steeds meer zaken rondom je facturen en andere documenten. Bijvoorbeeld wanneer de herinnering is verzonden voor een factuur. Ook hier zijn de laatste tijd veel elementen aan toegevoegd. Om de zijbalk overzichtelijk te houden hebben we deze opnieuw ingedeeld. Hierdoor is de zijbalk nog overzichtelijker en kun je sneller de gewenste informatie vinden. Daarbij hebben we ook iconen toegevoegd aan de verschillende soorten berichten, zodat je in oogopslag kan zien om wat voor bericht het gaat.

nieuwe indeling zijbalk

Factureren gaat nog sneller! #

Tenslotte kun je nu nog sneller een nieuwe factuur invullen. Het is mogelijk om vanuit de eerste stap direct door te klikken naar de factuurregels.

nog sneller factureren

Deze updates zijn allemaal voor het nieuwe Moneybird. Wanneer je ook graag gebruik wilt maken van het nieuwe Moneybird, kun je je account klaarzetten via Pakket & betalingen. Het overzetten kan enige tijd duren, maar we proberen je zo snel mogelijk toegang te geven!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.