Update nieuwe Moneybird: automatisch aanvullen van producten!

Vanaf vandaag is het automatisch aanvullen van producten op factuurregels mogelijk in het nieuwe Moneybird. Begin met typen in de omschrijving van een factuurregel en je zult suggesties krijgen van producten op basis van je invoer.

automatisch aanvullen van producten op factuurregels

Waarom was automatisch aanvullen verdwenen? #

Het automatisch aanvullen van producten was in het oude Moneybird al langer mogelijk. Op basis van feedback van klanten, hebben we besloten om in het nieuwe Moneybird een andere aanpak te introduceren.

overzicht van producten

In de popup is het eenvoudiger om grote hoeveelheden producten te doorzoeken en snel meerdere producten tegelijkertijd op een factuur te zetten. Het nadeel is dat het meer handelingen kost dan automatisch aanvullen.

Waarom is het automatisch aanvullen nu terug? #

Moneybird-gebruikers sturen ons regelmatig feedback over veranderingen die we gemaakt hebben. Over producten was dit ook het geval: er zijn gebruikers die heel blij zijn met de nieuwe popup. Er zijn ook gebruikers die het automatisch aanvullen missen.

In zo’n situatie willen we de feedback goed analyseren om een nieuwe keuze te kunnen maken. We hebben een reeks verbeteringen doorgevoerd aan de popup. Daarnaast hebben we gewacht zodat gebruikers konden wennen aan de nieuwe werkwijze. Alle inspanningen gaven echter niet het gewenste resultaat, automatisch aanvullen bleef een gemis.

We kiezen er nu voor om de popup en het automatisch aanvullen naast elkaar aan te bieden. Beide methodes bieden altijd de beste manier om een product aan een factuur toe te voegen.

Deze verbetering hadden we niet kunnen maken zonder de geweldige feedback van onze gebruikers, bedankt!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.