Extra functionaliteiten in het nieuwe Moneybird

In de afgelopen paar weken hebben we gewerkt aan vele kleine verbeteringen in de applicatie en 2 extra functionaliteiten, namelijk mobiel herinneringen versturen en het instellen van de breedte van het afzenderadres. Deze twee functionaliteiten worden hieronder beschreven.

Mobiel herinneringen versturen #

We zijn stap voor stap nieuwe functionaliteiten aan het toevoegen voor de mobiele versie van de website. De meeste recente toevoeging is het verzenden van herinneringen. Onder de factuuropties vind je nu ook “Verzend herinnering”. Vervolgens kun je op dezelfde wijze als je al gewend bent via je mobiel de herinneringen versturen voor de geselecteerde facturen.

mobiel herinneringen versturen

Breedte afzenderadres op factuur instellen #

Tot nu toe had breedte van het afzenderadres altijd een vaste waarde. Hierdoor kon het voorkomen dat bepaalde gegevens zoals het bankrekeningnummer verspreid werd over meerdere regels.

Om dit te voorkomen, hebben we een extra controle toegevoegd waardoor het afzenderadres automatisch de juiste breedte zal aannemen. Dit betekent dat alle gegevens netjes op een regel blijven passen, ook wanneer je bijvoorbeeld het lettertype vergroot. Daarnaast hebben we een optie toegevoegd waarmee je zelf de breedte kan aanpassen. Deze is te vinden onder “layout” in de huisstijl-editor.

breedte instellen van het afzenderadres

Blijf op de hoogte van verdere updates via onze blog. Voor vragen en feedback kun je contact opnemen via support@moneybird.nl

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.