Activeer push notificaties in de Moneybird app!

Nog eerder je boekhouding up to date! Door push notificaties in je app te activeren, heb je nog beter inzicht in je administratie. We hebben verschillende push notificaties ontwikkeld, waardoor jouw administratie altijd up to date is. Zo is er een notificatie voor het online bevestigen van betalingen of overboekingen met je Moneybird-rekening, een melding als je hebt gepind met de Moneybird betaalpas waarvoor je een bonnetje kunt toevoegen, een melding dat er een factuur betaald is of wanneer er een taak aan jou is toegekend.

Activeer push notificaties #

Om gebruik te maken van de push notificaties heb je de nieuwste versie van de app nodig. Je bepaalt zelf of je de notificaties in je app activeert en welke je wel en welke je niet wilt ontvangen. De notificaties activeer je door onderaan op het hoofdscherm in de app te kiezen voor notificaties. De notificaties gelden per administratie, dus heb je meer administraties, dan activeer je de notificaties per administratie. Welke notificaties je in kan schakelen is afhankelijk van de rechten die je hebt in je Moneybird-administratie.

Online betalingen goedkeuren  #

Per Moneybird Betaalpas geef je aan of betalingen in de app goedgekeurd kunnen worden. Dit activeer je via Bank > Betaalpassen. Voorheen ging het goedkeuren van een betaling met een 3D Secure wachtwoord / sms combinatie. Door de komst van de push notificaties, keur je eenvoudig de betaling in de app goed. Wel zo makkelijk!

Betalingen goedkeuren in de app activeren

Overboekingen bevestigen #

Het bevestigen van betalingen gebeurt op de pagina Bank. Hier staan de betalingen klaar die je per stuk goed kunt keuren. Door ook deze push notificatie aan te zetten, krijg je direct een melding als er een betaling op goedkeuring wacht.

Online betaling goedkeuren in de app

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.