Automatische herinnering versturen na de verloopdatum

Bij Moneybird krijgen we regelmatig feature requests binnen. Eén van deze requests was of het mogelijk gemaakt kon worden dat de automatische herinneringen enkele dagen later verstuurd konden worden dan de verloopdatum van de factuur.

We zijn achter de schermen hard bezig geweest met het ontwikkelen van deze feature, en het is zo ver! Vanaf nu kun je zelf instellen wanneer je de automatische herinnering wilt versturen.

Stel zelf het aantal dagen in #

De automatische herinneringen kun je instellen in de workflow. Stappen twee, drie en vier in je workflow gaan over de herinnering. Je kunt je workflow bewerken via Tandwiel > Administratie-instellingen > & Workflows.

Bij de tweede, derde en vierde stap zie je nu onder de sectie E-mailbericht bij herinnering een checkbox. Heb je de box aangevinkt, dan kun je aangeven hoeveel dagen na het verlopen van de factuur je de herinnering wilt versturen. Heb je hier bijvoorbeeld ‘2’ ingevuld, dan verstuurt Moneybird de factuur automatisch twee dagen na het verlopen van de verloopdatum voor je.

automatische herinnering

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.