Moneybird zet zichzelf op de kaart!

· 29-11-2022
We hebben een primeur: Moneybird kan vanaf nu betaalrekeningen- en betaalpassen uitreiken aan gebruikers. Deze functies zijn volledig geïntegreerd in Moneybird. Wij zijn het allereerste boekhoudpakket in Nederland die een bankrekening integreert in een boekhoudpakket. Hiermee zetten we een grote stap in het verder automatiseren van de boekhouding voor jou als ondernemer.

Een boekhoudpakket en een zakelijke bankrekening zijn twee van de belangrijkste middelen van een ondernemer om geld te verdienen en een gezond bedrijf te bouwen.

Natuurlijk wil je als ondernemer je Moneybird-administratie zo volledig mogelijk inrichten. Je doet je boekhouding en daarbij verwerk je ook je zakelijke transacties. Een zakelijke bankrekening is daarbij onmisbaar. Er zijn koppelingen tussen Moneybird en verschillende banken, maar dit is niet altijd de meest efficiënte manier. Bij Moneybird fantaseerden we al tijden over een eigen betaalrekening. We zijn dan ook supertrots dat we deze stap hebben gemaakt en de boekhouding en een zakelijke betaalrekening hebben gecombineerd in Moneybird. Door beide te integreren in één pakket, maken we boekhouden voor onze gebruikers steeds beter en makkelijker.

Twee Moneybird betaalpassen

Wat kan ik met een zakelijke rekening van Moneybird? #

Je krijgt vanuit Moneybird een eigen Nederlandse IBAN. Met een zakelijke rekening van Moneybird kun je direct online- en in de winkel betalingen doen. Bij de betaalrekening kun je meerdere betaalpassen aanvragen. Je kunt kiezen voor een fysieke of virtuele kaarten. En alle betalingen die jij met de Moneybird Betaalpas doet worden direct in je administratie verwerkt.

Je kunt dus snel geld overboeken en ontvangen zonder dat je Moneybird verlaat. Het is volledig geïntegreerd in ons platform. Met één druk op de knop kun jij straks je aangifte indienen bij de Belastingdienst. En die betaal je dan automatisch vanaf jouw eigen Moneybird Betaalrekening.

Wat kost een Moneybird Betaalrekening? #

Het gebruik van een Moneybird Betaalrekening is gratis. De prijs voor de betaalrekening is namelijk inbegrepen in de prijs die je betaalt voor het gebruik van Moneybird. Een betaalrekening is inbegrepen in elk betaald pakket. Meer informatie over de kosten vind je in onze kennisbank (opent in nieuw tabblad)

Schrijf je in voor de wachtlijst #

Vanaf vandaag kun jij je inschrijven voor de wachtlijst via: Administratie-instellingen > Bank > Toevoegen > Moneybird. We geven niet iedereen direct toegang tot een Moneybird Betaalrekening. We laten in de eerste periode stapsgewijs gebruikers toe. Op deze manier kunnen we deze nieuwe feature uitrollen zonder onnodige risico’s.

Voorbeeld applicatie

Wil je meer weten?

Op de Moneybird Betaalrekening en Betaalpas pagina vind je alles over deze nieuwe feature. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de toekomst is voor jou als ondernemer.

Misschien vind je dit ook interessant ...