Je administratie up-to-date met de boekhoudcoach

Je hebt vast ervaren hoeveel er als ondernemer op je af komt. En dan ook nog die financiële administratie … Bij Moneybird doen we er alles aan om je zoveel mogelijk te ontlasten. We lanceren daarom iets nieuws waarmee we je nog beter kunnen ondersteunen bij het doen van je boekhouding. We noemen het: de boekhoudcoach.

Boekhouden is niet moeilijk, zolang je weet wat de volgende stap is die je moet doen. In het verleden probeerden we je hiermee te helpen met ons takensysteem. Maar dat werkte soms wat averechts. Zo maakten we soms te veel taken aan en brachten we je per email iets te vaak op de hoogte van wat je moest doen. Als ondernemer wil je natuurlijk niet elke dag bezig zijn met je boekhouding. De boekhoudcoach gaat je helpen. Hij loodst je stap voor stap door je boekhouding zodat je altijd weet wat je moet doen.

Overzicht van de boekhoudcoach

Doelen worden automatisch op het juiste moment voor je aangemaakt. Op deze manier helpen we je bij het houden van focus. Zo weet je wat je moet doen en waar je nog tijd in moet stoppen. Maar vooral dat je in een overzichtelijk aantal stappen een doel kunt bereiken en bijvoorbeeld de btw aangifte kunt doen.

De feedback die we in het verleden gehad hebben over de taken hebben we zoveel mogelijk meegenomen. De nieuwe boekhoudcoach zal je op de goede momenten betrekken bij je boekhouding, maar je vooral ook niet lastig vallen als je boekhouding geen aandacht nodig heeft!

Administratie voor administratie lanceren we de boekhoudcoach. Het kan dus zijn dat je de boekhoudcoach nog niet hebt gezien. Maak je geen zorgen: de boekhoudcoach zal in de komende dagen ook verschijnen in jouw administratie.

We wensen je een plezierige en leerzame tijd met de boekhoudcoach!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.