Sneller je boekhouding op orde met de vernieuwde categoriepagina

In de ideale wereld worden alle financiële feiten in één keer geboekt op het juiste btw-tarief en categorie. Je administratie is hierdoor altijd op orde. In de praktijk gaat dat vaak anders en kost het veel tijd om fouten weer glad te strijken. Zoeken… Openen… Controleren… Wijzigen… Zoeken… De vorige manier van regels controleren en corrigeren in Moneybird was omslachtig. Nu hebben we de categoriepagina's vernieuwd, zodat dit een stuk sneller gaat!

Sneller controleren door meer overzicht #

Met de vernieuwde categoriepagina’s via Rapporten > Resultatenrekening > {Categorie} wordt het overzicht van een categorie, het bekijken van documenten en het wijzigen van regels in één scherm samengebracht. Hierdoor hoef je een document niet meer in een aparte webpagina te openen, maar kun je het document inclusief alle bijlagen bekijken vanuit de index. Heb je een regel bekeken en is alles in orde? Dan klik je eenvoudig door naar de volgende regel.

regels controleren in Moneybird

Meerdere regels tegelijkertijd wijzigen #

Met de vernieuwde categoriepagina is het simpelweg een kwestie van regels selecteren, de juiste btw-tarief en/of categorie selecteren en opslaan. Natuurlijk kun je vanuit de vernieuwde pagina één regel tegelijkertijd bewerken, maar je kunt er ook een heleboel in één keer wijzigen. Handig als je dezelfde wijziging wilt uitvoeren voor meerdere of zelfs alle regels van een categorie.

regels corrigeren in Moneybird

Ben jij er klaar voor? #

Probeer het zelf door via de resultatenrekening naar de categoriepagina's te gaan. Heb je nog opmerkingen over de nieuwe werkwijze? Mail ons dan!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.