Feestje: Boekhoudkoppeling met Rabobank!

· 06-06-2018
Vandaag vieren we een feestje bij Moneybird! Een feestje dat we eigenlijk al veel eerder hadden willen vieren. Na lange tijd is het ons gelukt om een koppeling te maken met de Rabobank. En daar zijn we dolblij mee!

Met de nieuwe boekhoudkoppeling van de Rabobank worden banktransacties automatisch toegevoegd aan je administratie. Het downloaden en uploaden van je banktransacties is daarmee verleden tijd. Het bespaart je veel tijd en je administratie is altijd accuraat.

Koppel je Rabobankrekening #

Om je Rabobankrekening te koppelen heb je Rabobank Internetbankieren Professional nodig. Heb je nog geen Internetbankieren Professional? Dan kun je dat eenvoudig regelen door contact op te nemen met de Rabobank (opent in nieuw tabblad).

Koppel je Rabobank rekening

Om de bankkoppeling te maken ga je in je Moneybird account naar Tandwiel > Administratie-instellingen > Bank > Toevoegen en kies je voor de Rabobank.

Waarom nu? En de andere banken dan? #

We krijgen dagelijks vragen over het ontbreken van boekhoudkoppelingen: "Wanneer maken jullie die koppeling?" is een veelgehoorde vraag. De praktijk is echter dat de bank bepaalt, op basis van bepaalde criteria, met welke boekhoudpakketten er een koppeling wordt gemaakt.

We willen ondernemers met plezier laten boekhouden. Daarom hebben we met nieuwkomers als Knab en bunq direct een boekhoudkoppeling gemaakt toen we daar de gelegenheid voor kregen. Mede door de groei die we hebben doorgemaakt heeft de Rabobank ons het vertrouwen gegeven!

Met vrijwel alle andere banken zijn we ook in gesprek over een boekhoudkoppeling. De actuele status per bank vind je op onze Automatische bankkoppeling (opent in nieuw tabblad) pagina.

Misschien vind je dit ook interessant ...