Koppel je bunq rekening aan je Moneybird-administratie

Zo rond de feestdagen is het de tijd om dichter bij elkaar te komen. Een goed moment om een nieuwe samenwerking te introduceren!

Al in 2015 werden de eerste top-secret gesprekken tussen bunq (opent in nieuw tabblad) en Moneybird gevoerd. De nieuwe bank was nog volop in ontwikkeling, maar we waren gelijk enthousiast over elkaars producten en mogelijkheden voor een samenwerking. Bijna 2 jaar later is de zakelijke propositie van bunq aan het groeien en krijgen we regelmatig vragen van klanten over een koppeling. De hoogste tijd om de samenwerking kracht bij te zetten!

Koppel je bunq rekening #

Vanuit Moneybird kun je een koppeling leggen met je bunq rekening. Moneybird krijgt daarmee toegang tot de transacties.

Koppelen van de rekening

Na het koppelen kun je ervoor kiezen om al je oude transacties te importeren. Op deze manier heb je je administratie gelijk volledig bijgewerkt.

Selecteren van de datum

Nieuwe transacties gelijk in je administratie #

Zodra een nieuwe transactie binnen komt op je bunq rekening, zal deze automatisch toegevoegd worden aan je administratie. Waar dit bij andere banken vaak enkele dagen duurt, stuurt bunq de transactie al na luttele seconden door. Je administratie was dus nog nooit zo snel op orde!

Transacties in de administratie

Wil je koppelen? #

Ga in je Moneybird account naar de instellingen en klik op "Rekeningen". Daar kun je de mogelijkheid vinden om te koppelen met bunq. Je hebt hiervoor de bunq app (opent in nieuw tabblad) nodig en een account bij bunq.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.