Nog sneller boekhouden met de Moneybird Feed

Bij Moneybird zoeken we altijd naar manieren om je nog sneller en eenvoudiger je boekhouding te laten doen. Daarvoor kijken we niet alleen naar onze eigen markt, maar volgen we ook de ontwikkelingen in andere branches.

Inspiratie #

Toen afgelopen zomer de nieuwe e-maildienst Hey (opent in nieuw tabblad) werd gelanceerd, waren we gelijk fan. Hey heeft een frisse kijk op e-mail door het goede overzicht en de andere manier van e-mail lezen. Het zette ons aan het denken waarom we bij Moneybird bepaalde dingen doen zoals ze gaan.

In 2008 begon Moneybird met één tabblad: "Facturen". In de afgelopen 12 jaar hebben we niet stilgezeten en zijn er veel nieuwe tabbladen bij gekomen, zoals Bank en Uren. Hierdoor kun je als ondernemer veel meer met Moneybird. Maar het kan er ook voor zorgen dat je soms even moet zoeken voordat je iets vindt.

Het is vergelijkbaar met e-mail in de beginjaren: als je orde wilde scheppen, organiseerde je de e-mails een reeks mappen. Zo kun je de e-mail terug vinden. Met de komst van Gmail en later Google Inbox werden de mapjes minder belangrijk. De focus ligt op de inbox en de zoekfunctie. Zelf organiseren in mapjes is niet meer nodig.

Maar waarom laten we ondernemers in Moneybird dan nog zoeken in verschillende tabbladen? Als je wilt weten of je boekhouding bijgewerkt is, moet je soms wel 4 schermen openen. Dat kan beter!

Een nieuw beginscherm #

Vanaf vandaag kun je een nieuw beginscherm voor je boekhouding testen: de Moneybird Feed. In de feed krijg je een overzicht van alle onverwerkte feiten in je boekhouding. Vanuit de feed kun je deze snel verwerken of snoozen voor later.

Een nieuw beginscherm

En als je ze verwerkt hebt, staan ze binnen handbereik in de lijst van recent verwerkte feiten.

Alles is verwerkt

Verder kun je vanaf de beginpagina nu snel nieuwe facturen, offertes en andere documenten aanmaken.

Aanmelden voor de bèta van de Moneybird feed kan via de instellingen van je administratie onder "Bèta-features". We horen graag je feedback!

beta features

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.