Nieuw in Moneybird: Facturen uitwisselen met Simplerinvoicing!

Vandaag is een belangrijke dag voor de toekomst van de elektronische factuur. Als één van de grootste aanbieders van online boekhoudsoftware lanceert Moneybird ondersteuning van Simplerinvoicing FULL.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat we als ondernemers een stuk efficiënter gaan werken. De aansluiting met Simplerinvoicing FULL zorgt ervoor dat je facturen niet meer in hoeft te scannen of uit je mailbox hoeft te plukken maar dat ze rechtstreeks in je administratie belanden. Daarmee kunnen we er voor zorgen dat de boekhouding sneller op orde is, en we met meer plezier ondernemen!

Als founding member van Stichting Simplerinvoicing (opent in nieuw tabblad) heeft Moneybird samen met andere softwareleveranciers veel pionierswerk verricht om deze stap mogelijk te maken. Inmiddels heeft de Rijksoverheid ook Simplerinvoicing omarmd als kanaal om facturen te ontvangen. Daarom is Simplerinvoicing FULL de afgelopen periode intensief getest door een groep fanatieke Moneybird-gebruikers die met succes rechtstreeks van boekhouding-naar-boekhouding facturen hebben uitgewisseld. Wij zijn er klaar voor om samen met jullie van het Simplerinvoicing FULL netwerk een succes te maken!

De eenvoud van Simplerinvoicing FULL #

Simplerinvoicing FULL maakt gebruik van het beveiligde PEPPOL netwerk, dat niet spam-gevoelig is zoals e-mail. Wanneer je facturen verstuurt via Simplerinvoicing FULL, verstuur je deze niet meer naar het e-mail adres van je klant, maar naar het btw, KvK of OIN nummer dat rechtstreeks aan de administratie is gekoppeld.

Nadat je bedrijf bij Simplerinvoicing is geregistreerd zie je bij het bewerken van een contact ook de verzendmethode "Simplerinvoicing". Daar vul je het btw, KvK of OIN nummer in van je klant.

Contactgegevens invullen

Wanneer je een factuur via Simplerinvoicing FULL verstuurt wordt deze rechtstreeks als UBL factuur afgeleverd in de administratie van je klant. Simplerinvoicing FULL werkt onderling tussen administraties in Moneybird, maar kan ook facturen rechtstreeks bij andere boekhoudpakketten afleveren die op Simplerinvoicing FULL zijn aangesloten.

Facturen versturen via Peppol

Gratis aanmelden, samen efficiënter werken #

We hebben er vertrouwen in dat Simplerinvoicing FULL dé juiste opvolger is voor de PDF factuur via e-mail. Vanaf vandaag kunnen alle Nederlandse Moneybird-gebruikers zich gratis registreren voor Simplerinvoicing FULL!

Help jezelf en andere ondernemers door je aan te sluiten bij Simplerinvoicing FULL, dan behoort het overtypen van facturen binnenkort tot het verleden!

Direct aanmelden? Ga naar Tandwiel > Administratie-instellingen > Peppol & UBL in je Moneybird account of lees Aanmelden voor Simplerinvoicing in onze kennisbank!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.