Ons nieuwe kantoor, een kijkje binnen!

· 05-10-2017
Begin dit jaar kondigde ik de verbouwing van ons nieuwe kantoor aan. Inmiddels is de verbouwing klaar en laten we je graag zien hoe het geworden is.

Zoals ik al eerder schreef verdient de inrichting van een kantoorruimte alle aandacht. Je brengt er immers veel tijd door met z'n allen. Dat doe je het liefst op een prettige manier. We hebben daarom bij de inrichting van ons kantoor voor rustige elementen gekozen zodat de ruimte een open en persoonlijk karakter uitstraalt.

Architectuurfotograaf Laurens Kuipers (opent in nieuw tabblad) was onlangs bij ons op kantoor, hij schoot de volgende plaatjes:

Iemand werkt op de gang bij het Moneybird kantoor

Bij de entree van ons kantoor staat natuurlijk ons vogelhuisje...

Iemand loopt in het Moneybird kantoor

Iemand werkt aan tafel in de huiskamer van het Moneybird kantoor

In de huiskamer bevinden zich zogenaamde aanlandplekken waar je snel je laptop open kunt klappen. De wanden zijn voorzien van scandinavisch rendiermos om warmte aan de ruimte te geven. In deze ruimte staan ook banken waar je relaxed kunt zitten als je wat wilt lezen.

Werkplekken op het kantoor

De werkplekken worden afgewisseld met concentratieruimtes, vergaderruimtes en belcellen. Wil je even iets met een collega bespreken? Dan is er altijd een ruimte te vinden waar je kunt gaan zitten.

Collega aan het werk bij Moneybird

Alle werkplekken zijn voorzien van zit-sta bureaus. We zijn recent overgestapt naar witte EIZO 27" monitoren met USB-C aansluiting.

Verschillende zones

De kantine

De kantine is een heerlijke plek om bij te praten, lekker te lunchen aan de bar of om een potje tafelvoetbal te spelen. De kastenwand die je ziet is de New Order van Hay. Deze komt op diverse plekken in ons kantoor terug.

De kantine

De kantine

Misschien vind je dit ook interessant ...