Koppel je ABN AMRO en Belgische bankrekeningen via Ponto!

Je bankrekening koppelen aan je boekhouding kent vele voordelen. Je bespaart tijd doordat de transacties automatisch worden ingelezen. Voor ING, Rabobank, Knab en bunq hebben we al langere tijd bankkoppelingen beschikbaar, maar voor Belgische banken en ABN AMRO was dit nog niet het geval. We hebben een partner gevonden met een PSD2 vergunning waardoor je met Moneybird met nog meer banken een koppeling kunt maken.

Koppelen met Ponto #

Onze partner heet Ponto (opent in nieuw tabblad). Ponto is een oplossing van de Belgische Isabel Group en heeft van de Nationale bank een vergunning gekregen om banktransacties te verwerken. Op dit moment koppelt Ponto met ABN AMRO en een groot aantal Belgische banken (opent in nieuw tabblad). Andere banken volgen hopelijk snel!

Ponto biedt ons de mogelijkheid om via één koppeling in één keer een groot aantal banken te kunnen ontsluiten via een PSD2 koppeling. Je koppelt je zakelijke rekening met Ponto en vervolgens met Moneybird. Door gebruik te maken van de koppeling worden jouw transacties elke ochtend automatisch ingelezen in je boekhouding in Moneybird.

Kosten #

Moneybird brengt geen kosten in rekening voor bankkoppelingen. Ponto vraagt maandelijks een bedrag voor het gebruik van de koppeling. Op de website van Ponto vind je meer informatie over de prijzen (opent in nieuw tabblad). Deze kosten worden toegevoegd op je factuur van Moneybird, je ontvangt dus geen aparte factuur van Ponto. Dat scheelt jou weer tijd tijdens het inboeken van je facturen.

Meer informatie #

Wil je meer informatie of wil je weten hoe je de koppeling maakt? Lees dan ons kennisbankartikel over de koppeling met Ponto!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.