Koppel Moneybird aan je Soverin e-mail account

Koppel Moneybird aan je Soverin e-mail account om snel facturen door te sturen naar je administratie!
Product update
· 04-04-2017

Tegenwoordig komen veel facturen per e-mail binnen bij bedrijven. Moneybird biedt al jaren de mogelijkheid om zo'n e-mail snel door te sturen naar een persoonlijk e-mailadres en zo de factuur snel in te boeken.

De Nederlandse e-mailprovider Soverin gaat nu nog een stap verder: je kunt je Moneybird account koppelen aan je e-mailaccount en zo facturen met één klik doorsturen naar je administratie.

Wat is Soverin?

Soverin is een Nederlandse e-mailprovider die zich speciaal richt op privacy. Gratis providers zoals Gmail en Live mogen de inhoud van je e-mails gebruiken om je reclame te laten zien en verkopen je persoonlijke informatie. Bij Soverin betaal je een eerlijk bedrag en krijg je de garantie dat je e-mail volledig privé blijft. Vergelijkbaar met je administratie bij Moneybird dus!

Voor ondernemers is Soverin extra handig, omdat je ook een eigen domeinnaam kunt koppelen aan je mailbox. Geen handigeharryklusjes86@hotmail.com meer, maar info@handige-harry-klusjes.nl dus!

Meer informatie over Soverin is te lezen op hun website, daar kun je ook een speciale aanbieding van Soverin voor Moneybird klanten vinden.

Geschreven door Edwin