Koppel Moneybird aan je Soverin e-mail account

Koppel Moneybird aan je Soverin e-mail account om snel facturen door te sturen naar je administratie!

Tegenwoordig komen veel facturen per e-mail binnen bij bedrijven. Moneybird biedt al jaren de mogelijkheid om zo'n e-mail snel door te sturen naar een persoonlijk e-mailadres en zo de factuur snel in te boeken.

De Nederlandse e-mailprovider Soverin gaat nu nog een stap verder: je kunt je Moneybird account koppelen aan je e-mailaccount en zo facturen met één klik doorsturen naar je administratie.

Soverin mail

Wat is Soverin? #

Soverin is een Nederlandse e-mailprovider die zich speciaal richt op privacy. Gratis providers zoals Gmail en Live mogen de inhoud van je e-mails gebruiken om je reclame te laten zien en verkopen je persoonlijke informatie. Bij Soverin betaal je een eerlijk bedrag en krijg je de garantie dat je e-mail volledig privé blijft. Vergelijkbaar met je administratie bij Moneybird dus!

Voor ondernemers is Soverin extra handig, omdat je ook een eigen domeinnaam kunt koppelen aan je mailbox. Geen handigeharryklusjes86@hotmail.com meer, maar info@handige-harry-klusjes.nl dus!

Meer informatie over Soverin is te lezen op hun website, daar kun je ook een speciale aanbieding van Soverin voor Moneybird klanten (opent in nieuw tabblad) vinden.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.