Urenregistratie in Moneybird, de bèta gaat van start!

De tijd is aangebroken voor een nieuw onderdeel in Moneybird: Urenregistratie! Daarmee geven we gehoor aan één van de meest gevraagde features van ondernemers en teams die op uurbasis werkzaamheden verrichten. We kunnen niet wachten om je te laten zien hoe jij en je collega’s uren kunnen registreren.

In het hoofdmenu is er een extra menu-item “Uren” bijgekomen waarin je de mogelijkheid hebt om uren te registreren of om uren overzichten in te zien. Laten we kijken hoe het registreren van uren in zijn werk gaat:

Uren registreren in Moneybird

Wanneer je de dag hebt gekozen waarvoor je uren wilt registreren, voer je de tijden en omschrijving in. Ook heb je de mogelijkheid om een contact of een project te selecteren die bij je uren horen. Nadat je de uren hebt opgeslagen komen ze in de lijst te staan.

Alles overzichtelijk #

Wanneer je in een oogopslag alle geregistreerde uren wilt zien kan dat via het Overzicht. Het is mogelijk om te filteren waarmee je eenvoudig het juiste overzicht krijgt.

Overzicht in Moneybird

Van uur naar factuur #

Vanuit het uren overzicht genereer je in enkele stappen een factuur. Je kunt daarbij aangeven hoe je de uren op de factuur wilt weergeven, bijvoorbeeld of je geregistreerde uren wilt samenvoegen. Ook houdt Moneybird bij voor welke uren een factuur is gegenereerd.

Van uur naar factuur

Het begin is er… #

Het afgelopen halfjaar heeft Gijs Baten tijdens zijn afstudeertraject onderzoek gedaan naar het registreren van uren. Mede door dit onderzoek hebben we de afgelopen periode in een klein team deze eerste versie neergezet. We weten uit ervaring dat het waardevol is om nieuwe functionaliteit te lanceren, maar we beseffen ook dat er nog vele wensen zijn.

We weten nog niet hoe we urenregistratie onder willen brengen in de verschillende pakketten. Zodra we daarover meer weten kondigen we dat aan via ons blog. Daarom zijn er in deze beta-fase (die tenminste duurt tot 1 juli 2020) geen extra kosten verbonden aan het gebruik van urenregistratie in Moneybird.

Neem dus lekker de tijd om Urenregistratie in Moneybird te ontdekken!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.