Navigatie update voor de iOS & Android app!

In het verleden gebruikten we voor onze mobiele apps een navigatiemenu die tevoorschijn kwam vanaf de linkerkant van het scherm. Het navigeren door de app was hierdoor niet optimaal. Er waren veel handelingen nodig om een bonnetje in te scannen of om snel dat ene factuurtje weer op te zoeken. Afgelopen periode hebben wij onderzoek gedaan naar efficientere mobiele navigatie en daarop hebben wij de oplossing gevonden, namelijk tab navigatie.

Tab Navigatie #

Tab navigatie is gepositioneerd onderaan je scherm. Elke tab toont een andere pagina. Tab navigatie zorgt ervoor dat je een stuk sneller door de app kan navigeren. De pagina's: facturen, inkomend, offertes en contacten worden het meest gebruikt en hebben een eigen tab gekregen. De overige pagina's hebben we samengevoegd onder de 'Meer' tab.

Tab navigatie op mobiel

De 'Meer' tab #

De 'Meer' tab is een geheel nieuwe pagina voor de mobiele apps. Als je meer dan één administratie hebt, klik je op de naam van de administratie onder de 'Meer' tab om te wisselen van administratie. Daarnaast kun je onder deze tab zoeken binnen de huidige administratie en kan er worden genavigeerd naar overige pagina's. Het uitloggen is hier ook terug te vinden.

de meer tab

We hopen dat we het navigeren door onze apps efficienter en makkelijker hebben gemaakt. We zijn benieuwd naar je ervaring!

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.