Het adviseursprogramma is vernieuwd

Het programma voor Moneybird-adviseurs is sinds zijn bestaan acht jaar geleden een groot succes. De ontwikkelingen in de markt, het succes van het programma, het aantal adviseurs en de bijkomende interne werkzaamheden zorgen voor een nieuwe blik op dit programma. Een van de grootste veranderingen is daarin de naam. Boekhouders en accountants die Moneybird goed kennen heten vanaf nu Moneybird Expert.

Wat is er nog meer veranderd? #

  • De titel Moneybird-adviseur was een titel op persoonsniveau. De titel Moneybird Expert is een titel op kantoorniveau. Het kantoor wordt uitgelicht op onze website en de experts worden hieraan toegevoegd met een korte omschrijving.
  • De voorwaarden zijn aangescherpt. Je hoeft geen training te volgen of opdrachten te maken. In de nieuwe situatie kun je Moneybird Expert worden als je onderdeel bent van een kantoor in Moneybird en hiermee toegang hebt tot minimaal 5 administraties van klanten die de btw-aangifte elektronisch via Moneybird hebben ingediend in de afgelopen 12 maanden.
  • Heb je minimaal 50 administraties? Dan ontvang je het label ‘Ambassadeur’ op je pagina. 
  • De spelregels zijn aangepast

Wat verandert er voor jou als Moneybird-gebruiker? #

De pagina met Moneybird Experts is eenvoudig geworden, sneller de informatie vinden die je zoekt dus! Daarnaast is er een grotere kans dat je een boekhouder vindt, omdat er door de nieuwe manier van werken eenvoudiger en meer boekhouders en accountants Moneybird Expert kunnen worden. 

Wat verandert er voor jou als Moneybird-adviseur? #

De nieuwe opzet kan op termijn invloed hebben op de status die jij nu hebt. We hebben je daar per mail over geïnformeerd. We zijn bereikbaar voor jouw vragen. 

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.