Moneybird is ISO 27001 gecertificeerd

Goede informatiebeveiliging staat vanaf de oprichting van Moneybird centraal bij alles wat we doen. Door de groeiende organisatie, een steeds groter klantenbestand en de eisen van externe partners is dit nog belangrijker geworden. Daarom zijn we blij dat wij nu ISO 27001 gecertificeerd zijn. Dit geeft onze gebruikers, medewerkers en externe partners vertrouwen en de zekerheid rond de informatiebeveiliging van gegevens.

Wij zijn erg trots dat we nu officieel ISO 27001 gecertificeerd zijn. Het is een traject van ruim een jaar geweest met impact voor de hele organisatie.

Binnen elk team zijn er verschillende taken rondom informatiebeveiliging verdeeld en geborgd. Zoals het back-up systeem en restore beleid, de bewaartermijn van gegevens of de toegangsbeveiliging. Ook als organisatie hebben wij stappen gemaakt. Moneybirder Gerwin Puttenstein is nu ISO 27001 Lead Implementer en onze specialist als het over ISO 27001 gaat. Voor Moneybird is het halen van de ISO 27001 certificaat een bevestiging dat wij informatiebeveiliging serieus nemen.

Bedankt IPA Bedrijfsmanagement (opent in nieuw tabblad) en Duijnborgh Certification (opent in nieuw tabblad) voor het fijne traject, de begeleiding en goede samenwerking.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.