Al je betalingen zo geregeld met Moneybird Payments!

Op je factuur bied je online betaalmethoden aan. Wel zo makkelijk voor je klant én jij krijgt je factuur sneller betaald. Maar het verwerken van de kosten zorgt ook voor extra werk in je boekhouding. Tot vandaag!

Moneybird Payments heet voortaan Moneybird Online Betaalmethoden.

Voor extra betaalmethoden op je factuur ben je afhankelijk van een Payment Service Provider. Hiervoor moet je een extra account aanmaken, een koppeling maken met je Moneybird-account en zorgen dat alle betalingen goed geregistreerd worden. Zeker de uitbetalingen van Payment Service Providers kunnen complex zijn en kosten vaak extra handwerk en tijd. Een klacht die we veel horen van onze gebruikers.

Moneybird Payments #

We zijn trots dat we iets nieuws hebben: Moneybird Payments. Dit zijn alle bekende betaalmethoden, maar dan volledig geïntegreerd in je Moneybird-account. Via een eenvoudige aanmelding activeer je de betaalmethoden. Je klanten kunnen betalen via onder andere iDEAL, Credit Card, Apple Pay of Google Pay. En de transacties worden volledig automatisch weggeboekt in je boekhouding. Geen omkijken meer naar dus!

Online betalen

Meld je aan voor Moneybird Payments #

We gaan Moneybird Payments de komende tijd langzaam uitrollen. Meld je nu aan via: Tandwiel > administratie-instellingen > Betaalmethoden en kies voor de button: ‘Plek in de wachtrij’. Je krijgt van ons bericht wanneer je Moneybird Payments kunt activeren.

Voor het uitvoeren van de transacties brengen wij transactiekosten in rekening. Deze kosten worden vermeld tijdens de aanmelding. De kosten worden ingehouden op de uitbetalingen, ze worden in rekening gebracht op je factuur van Moneybird en daarna automatisch weggeboekt in je boekhouding.

Tijd over #

Wij weten zeker dat Moneybird Payments jou tijd bespaart. Geen ingewikkelde koppelingen en alles wordt direct verwerkt in de boekhouding. En alles klopt gegarandeerd. Maar het belangrijkste? Dat jij je facturen sneller betaald krijgt omdat het betalen zo eenvoudig is.

Nog vragen? #

In onze kennisbank leggen we uit hoe het werkt. Is het toch nog niet helemaal duidelijk? Onze collega’s op Support helpen je graag verder: support@moneybird.com.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.