Moneybird Tea-time: Laat je inspireren door ondernemers!

De woorden van premier Rutte tijdens de ingelaste persconferentie galmen door jouw kamer. De deur van Nederland gaat op een kier. Dat betekent voor jou als zzp’er de komende tijd misschien weinig of minder inkomsten. Hoe fijn zou het zijn als we in deze tijd van onzekerheid toch een goed moment van afleiding hebben om elkaar te inspireren?

Moneybird is groot geworden dankzij zelfstandige ondernemers, individuen met unieke bedrijven en achtergronden. Mensen die ervoor kiezen een sprong in het diepe te wagen. Maar het zit niet altijd mee. Vanwege het Corona-virus worden veel ZZP’ers en freelancers financieel getroffen.

Vanaf aanstaande maandag 16 maart starten we daarom met Moneybird Tea-time! Een dagelijkse webinar waarin we een sprankje positiviteit de wereld in willen schieten. Iedere werkdag rond de klok van drie geeft een ondernemer een inspirerende kennissessie.

Zit je vanwege omstandigheden thuis? En wil je die tijd gebruiken om door andere ondernemers geïnspireerd te worden? Houd onze socials in de gaten! Iedere dag zullen we bekend maken welke ondernemer vandaag zijn of haar verhaal gaat doen. En wat jij uit dit verhaal kunt meenemen.

Op zoek naar inspirerende verhalen #

We zijn per direct op zoek naar ondernemers die samen met ons een inspirerende webinar willen verzorgen. In een half uur vertel je jouw verhaal via onze webinar tool. Wij zullen deze sessie hosten dus je staat er niet alleen voor. In ruil voor jouw inspiratie hebben wij een vergoeding die jou helpt deze lastige periode door te komen.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.