Ondernemers en adviseurs vinden elkaar lokaal via Moneybird

Boekhoudtips
· 21-08-2017
Met meer dan 200.000 gebruikers begrijpt Moneybird het belang van een goede adviseur die je kan ondersteunen bij je boekhouding. Daarom biedt Moneybird ondernemers de mogelijkheid om in contact te komen met de beste financiële adviseurs bij hem of haar in de buurt. Wat dit zo uniek maakt, is dat de ondernemer de adviseurs met elkaar kan vergelijken o.b.v. werkervaring, opleidingsniveau, keurmerken, prijzen en recensies. Deze recensies zijn geschreven door andere Moneybird-gebruikers. Je komt als ondernemer daarom nooit voor verrassingen te staan!

Daan (Moneybird): “Als je de boekhouding zelf verwerkt, weet je precies hoe je ervoor staat. Een goede adviseur kan je cijfers controleren, je attenderen op belastingvoordelen en jouw financiële sparringpartner zijn.”

Van facturatiepakket naar boekhoudpakket voor 200.000 ondernemers #

Moneybird is in 2008 opgericht door drie jonge ondernemers. Ze konden voor hun eigen bedrijven geen geschikt facturatiepakket vinden en besloten het ideale pakket gezamenlijk te bouwen. Ondertussen is het facturatiepakket van toen uitgegroeid tot een volwaardig boekhoudpakket met meer dan 200.000 gebruikers.

Wanneer je Moneybird gebruikt, heb je in principe geen boekhouder nodig. Maar voor de meeste ondernemers is de boekhouding bijzaak en niet het leukste onderdeel van het ondernemer zijn. Een adviseur wijst je op de fiscale (on)mogelijkheden. Waardoor je netjes je belasting betaalt, en ook niet meer dan nodig is. Moneybird begrijpt dat en biedt daarom de mogelijkheid om een geschikte adviseur te vinden, waarvan je weet dat hij/zij verstand heeft van Moneybird. Zo kun je je blijven focussen op je onderneming, zelf eenvoudig je boekhouding bijhouden, en deze laten controleren door een adviseur.

Angeline (Aesh): “Als Moneybird adviseur help ik je om inzicht te krijgen in je cijfers door je te leren hoe je jouw boekhouding moet inrichten. Zo kunnen we samen het resultaat bekijken en met plezier gericht sturen op de groei van jouw onderneming.”

Al ruim 250 aanvragen dankzij de adviseurspagina #

De adviseurspagina is een win-win situatie voor de gebruikers van Moneybird én de lokale adviseurs. Ondernemers hebben controle over hun eigen boekhouding en vinden eenvoudig een adviseur in de buurt met ervaring met Moneybird. De adviseurs krijgen op hun beurt weer aanmeldingen van Moneybird-gebruikers. Sinds de start in november 2016 zijn er al meer dan 250 aanvragen ingediend bij de lokale adviseurs.

Adviseurs komen niet zomaar op de pagina. Om als adviseur op de website van Moneybird te komen, is er een kort traject ontworpen dat uit twee opties bestaat. Elke adviseur start met het volgen van een webinar, waarin een rondleiding gegeven wordt door Moneybird. Er is een training ontworpen die de adviseurs online en in enkele weken kunnen doorlopen. Hierdoor weet Moneybird zeker dat de adviseur de nodige kennis van het boekhoudpakket heeft. Het kan ook voorkomen dat de adviseur al Moneybird klanten begeleidt. De nieuwe adviseur kan dit aangeven bij Moneybird en zij zullen de klanten benaderen voor een review. Bij vijf ontvangen reviews, wordt de adviseur toegevoegd op de site. Zo weet je als ondernemer dus altijd zeker dat de gekozen adviseur Moneybird goed kent en jou zonder problemen kan ondersteunen.

Marloes (Upstream B.V. ): “Moneybird werkt intuïtief. Ook met geringe boekhoudkundige kennis spreekt alles binnen no time voor zich. We hebben Angeline gevonden via de adviseurspagina van Moneybird. Angeline heeft ons uitstekend geholpen met het inrichten van de basisadministratie en het overstappen van ons oude administratieprogramma naar Moneybird. Dit viel door haar hulp enorm mee. Als er administratieve vragen zijn waar we niet uitkomen, dan zijn deze binnen één of twee dagen via een mailtje, whatsappje of een kort Skype-gesprek met Angeline direct opgelost."

Dagelijks aanmeldingen van nieuwe adviseurs bij jou uit de buurt #

Sinds de start hebben al 44 adviseurs het traject doorlopen en staan op de pagina. Er is een spreiding door vrijwel heel Nederland, dus elke ondernemer kan wel een adviseur in de buurt vinden. Dagelijks melden zich nieuwe adviseurs aan welke starten aan het traject. Natuurlijk zijn er ook adviseurs die het traject niet volledig doorlopen en halverwege afhaken. Dat is geen probleem! Zo is het zeker dat er alleen gemotiveerde adviseurs op de site staan, die Moneybird ook echt kennen. Bijna elke week komen er nieuwe adviseurs uit Nederland bij op de website. Naast een adviseur die ervaring heeft met Moneybird in iedere stad in Nederland en ruime keuze aan adviseurs in de grotere steden, wil Moneybird de pagina ook graag uitbreiden met adviseurs uit België.

Maak jij al gebruik van een adviseur die op de adviseurspagina staat? Geef dan nu je review over deze adviseur op Moneybird.nl. Heb je al een goede adviseur met verstand van Moneybird, maar staat hij nog niet op de site? Tip hem dan!

Misschien vind je dit ook interessant ...

85% van onze gebruikers beveelt Moneybird aan!
Uit 695 beoordelingen scoorden we gemiddeld: 4.4 uit 5 sterren