Ontvang nu rente op je Moneybird betaalrekening

Elke gebruiker van een Moneybird Betaalrekening ontvangt vanaf nu rente op hun betaalrekening. Vanaf 1 maart 2024 bieden we een rente van 1,8% op zowel de betaalrekening als alle spaarpotjes die zijn aangemaakt binnen een administratie. Als je sinds 1 maart al een Moneybird Betaalrekening hebt, ontvang je daarover in april de eerste rente-uitkering.

Eerder deze maand maakten we bekend dat de betaalrekeningen nu voor elk abonnement beschikbaar zijn. Nu bieden we op de betaalrekeningen een rente van 1,8%*. We maken daarin geen onderscheid tussen administraties of het aantal potjes en rekeningen die je hebt op een betaalrekening. Als je tien betaalrekeningpotjes hebt, dan krijg je rente bijgeschreven op al deze potjes.

Rente is bedoeld voor jou als ondernemer en niet als winstmachine. Moneybird gebruikt de banklicentie van onze partner Adyen. Zij investeren je geld niet en zetten het veilig bij de ECB. We bewegen mee met eventuele  aanpassingen aan het rentepercentage van de ECB.

Betaalrekeningen #

Naast de nieuwe rente is de betaalrekening gekoppeld aan je boekhouding, om je administratie nog verder te automatiseren. Met een Moneybird Betaalrekening kan je:

  • Automatisch btw-sparen, zodat je altijd genoeg geld hebt voor de btw-aangifte;
  • Betaalrekeningpotjes aanmaken voor doelgericht sparen en sturen op winst;
  • Een eigen betaalpas aanvragen met de voordelen van een creditcard;
  • Direct betalen vanuit je lopende Moneybird rekening;
  • Alle betalingen automatisch verwerken in je boekhouding.

Heb je al een betaalrekening? Dan krijg je begin april het eerste bedrag van de rente uitbetaald en loopt dit verder door. Als je nog geen betaalrekening hebt, kan je deze eenvoudig aanvragen in Moneybird. Je volgt de stappen, vult de nodige gegevens in en je kan daarna aan de slag met je Moneybird Betaalrekening. De rente wordt maandelijks aan het begin van de volgende maand uitbetaald.

*Rente is onderhevig aan veranderingen. Bekijk hier de actuele rente.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.