Nieuw: Pakbonnen

Als je als ondernemer goederen of producten verkoopt, moet je soms een pakbon meesturen. Voorheen was het niet mogelijk om pakbonnen aan te maken in Moneybird. Feitelijk is dit geen onderdeel van je financiële administratie. Toch bleek het na onderzoek de meest gevraagde feature van onze gebruikers. En daarom is het nu zover, je kunt pakbonnen aanmaken in Moneybird!

Wat is een pakbon? #

Een pakbon is een uitdraai van de factuur zonder bedragen en betalingsvoorwaarden. Deze pakbon hoort bij de factuur van de bestelling en geeft aan wat er in jouw pakket zit. Daarom wordt het vaak ook leveringsbon genoemd.

Waarom maak je een pakbon? #

Als je een pakbon maakt, weet je precies welke goederen of producten je moet versturen. Jouw klant kan met de pakbon controleren of alles geleverd is.

Hoe maak ik een pakbon in Moneybird? #

Je kunt een pakbon downloaden als je een factuur gemaakt hebt. Dit kun je doen door bij de betreffende factuur te klikken op Downloaden > Downloaden als pakbon. Je kunt de pakbon dan opslaan als .pdf.

Wil je meer weten? Lees dan het kennisbankartikel over pakbonnen. We zijn benieuwd wat je van de functie vindt, dus heb je opmerkingen of vragen? Mail ons dan via support@moneybird.com.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.