Update externe partners

Met al onze partners hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten. Als we met nieuwe partners gaan werken, sluiten we een nieuwe overeenkomst en delen we dit met onze gebruikers. Dit moeten we volgens de AVG delen met onze gebruikers. Onlangs is onze lijst van (sub)verwerkers aangepast. We nemen afscheid van Rackspace en introduceren een nieuwe partner: Elastic.

Rackspace #

In het verleden gebruikten we Rackspace voor het opslaan van versleutelde backups van geüploade bestanden. De backups werden opgeslagen in een datacentrum in Groot-Brittanië. We hebben Rackspace inmiddels vervangen door een oplossing van onze partner Google Cloud Platform waarmee we de data in Nederland (Eemshaven) kunnen opslaan.

Elastic #

Elastic ontwikkelt het database systeem Elasticsearch. We gebruiken het voor de zoekfunctie en bankkoppelingssuggesties in Moneybird.

Met Elastic als partner gaan we ervoor zorgen dat onze Elasticsearch database optimaal draait en we sneller toegang krijgen tot de nieuwste Elasticsearch features zodat we het zoeken in Moneybird beter kunnen maken.

Meer informatie over de AVG en Moneybird lees je in onze algemene voorwaarden.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.