Urenregistratie in Moneybird, de meeste feedback verwerkt!

Na de lancering van de nieuwe feature urenregistratie, hebben we 763 reacties met feedback mogen ontvangen. Veelal positieve reacties maar ook genoeg verbeteringen die we door kunnen voeren. We hebben alle feedback geanalyseerd en geprioriteerd, een aantal punten zijn inmiddels verwerkt. We laten je graag weten wat we hebben gedaan!

Een timer #

Het toevoegen van een timer was met 95 wensen de meest gevraagde nieuwe functionaliteit, daar konden we dus niet omheen. De timer is inmiddels geïmplementeerd en kun je eenvoudig starten door te navigeren naar Uren > Registreren en op de groene button ‘Start timer’ te klikken. De timer gaat vanaf dat moment lopen en zal logischerwijs weer stoppen als je op ‘Stop timer’ klikt. Daarna zie je dat je urenregel automatisch wordt toegevoegd. Jouw timer weer aanzetten na een pauze of ander werk? Je kunt dezelfde urenregel weer hervatten door op de play-knop te klikken aan het einde van de regel.

Uren registreren in Moneybird

Je medewerkers toevoegen tot enkel urenregistratie #

Het is vanaf nu mogelijk om je medewerkers uit te nodigen voor urenregistratie zonder dat ze toegang hebben tot andere onderdelen van je boekhouding. Het is natuurlijk wel zo fijn dat ook je medewerkers urenregistratie kunnen testen tijdens de bèta. Voor het instellen van de juiste rechten ga je naar Tandwiel > Administratie-instellingen > Gebruikers. Daar kun je de juiste medewerkers toevoegen of op een medewerker klikken om zijn of haar rechten aan te passen. Wil je meer weten over toegangsrechten lees dan het kennisbankartikel In een team uren registreren.

Exporteren van uren #

Een export maken kun je nu, zoals je gewend bent in Moneybird, door bovenaan de pagina op de knop ‘Exporteren’ te klikken en vervolgens te kiezen of je jouw bestand als pdf of Excel wilt downloaden. We maken vervolgens het bestand voor je klaar en zetten deze neer bij je downloads via Tandwiel > Downloads.

Uren exporteren

Mocht je vragen hebben over de timer, het toevoegen van medewerkers of exporteren van uren dan kan je ons altijd bereiken op support@moneybird.com.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.