Help een vriend aan een fijn boekhoudpakket

Ben je een tevreden Moneybird-gebruiker en ken je iemand die Moneybird nog niet gebruikt? Of ken je iemand die net begint met ondernemen en wel een goed boekhoudpakket kan gebruiken? Dan hebben wij iets speciaals voor jullie!

Sinds kort is het mogelijk om mensen uit te nodigen om ook Moneybird te gaan gebruiken. Waarom zou je dat doen? Nou, A: omdat je een tevreden Moneybird-gebruiker bent ;). B: omdat je iemand anders ook een fijn boekhoudpakket gunt en C: omdat zowel jij als je vriend er iets aan overhoudt!

Win-win #

Via het 'Vertel een vriend’-programma kunnen nieuwe leden 60 dagen langer gebruik maken van de gratis proefperiode. Dus niet 60 maar 120 dagen gratis Moneybird. Wanneer hij of zij twee maanden een betaald Moneybird-pakket gebruikt, houd jij er ook iets aan over. Je krijgt een cadeaubon van Coolblue ter waarde van € 50,- per referent.

Je mag zoveel mensen uitnodigen als je zelf wilt. In je gebruikersaccount kun je een persoonlijke link vinden die je kunt delen met bekenden. Wanneer iemand zich via deze link als gebruiker aanmeldt, kun je dat zien in je account.

Vertel een vriend pagina in Moneybird

Natuurlijk zijn we altijd blij met nieuwe Moneybird-gebruikers. Maar onze huidige gebruikers zijn ons minstens net zo dierbaar. Daarom willen we op deze manier ook onze tevreden gebruikers, die Moneybird aanraden bij andere mensen, belonen.

Nodig je vrienden uit!

Wil je meer weten over het ‘Vertel een vriend’-programma? Meer informatie vind je in onze kennisbank.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.