Wijzigingen aan privacyverklaring

Onze dienst is weer uitgebreid waardoor er een aantal wijzingingen zijn in onze privacyverklaring.

Op 18 april is onze privacyverklaring gewijzigd. De wijziging komt voort uit een nieuwe dienstverlening via financiële partners. De nieuwe privacyverklaring staat op de website. Wil je de precieze wijzigingen weten? Bekijk dan de verschillen in de vorige versie en de huidige versie. In het kort:

  • Vanuit de privacywetgeving zijn wij verantwoordelijk voor de gegevens die betrekking hebben op de extra financiële diensten in jouw Moneybird administratie.
  • In sommige gevallen zijn wij verantwoordelijk voor bepaalde verwerking van persoonsgegevens door Adyen. Gegevens zoals klantvragen, aanvullende gegevens en gegevens die in overleg worden gedeeld.
  • Er is een verwerkersovereenkomst met Adyen die in overeenstemming is met de toepasselijke wet- en regelgeving.

Wat als ik het niet eens ben met de wijzigingen? #

We hebben het recht om onze voorwaarden en privacyverklaring te wijzigen. Zoals we beloven in onze voorwaarden, kondigen we wijzigingen altijd ruim van tevoren aan. De wijzigingen zullen daarom voor bestaande klanten ingaan per 18 mei 2023. Ben je het niet eens met de wijzigingen? Zorg er dan voor dat je voor 18 mei 2023 je account bij ons opzegt. Als je na deze datum nog gebruikmaakt van Moneybird, ga je automatisch akkoord met de nieuwe privacyverklaring.

Met vragen kun je altijd contact opnemen met support@moneybird.com.

Verder lezen?

Misschien vind je dit ook interessant.