Bucketlist

Wat geef je een medewerker die vijf jaar in dienst is? Een horloge of bedrag op je rekening ben je op je 80e waarschijnlijk al vergeten. Dus het moet een ervaring zijn, iets unieks, iets van je bucketlist! Het idee moet natuurlijk eerst door de Bucketlistcommissie, bestaande uit Edwin en Joost. Is het voorstel akkoord, dan wordt het geld overgemaakt. Bekijk hieronder welke wensen collega's hebben afgevinkt.
Rick, Margo en Willem op de zeilboot Margo

KVB1 & KVB2

Margo gaat haar KVB1 (KleinVaarBewijs binnenvaart) én KVB2 (KleinVaarBewijs wadden en zeevaart) halen. Eerst flink aan de theorie maar als beide vaarbewijzen binnen zijn volgt de kers op de taart… een 3-daags jachtzeilweekend met privé instructeur. Om straks als een echte schipper achter het roer te staan en niet meer alleen maar mee te varen als matroos ;-)

Komende zomer is de planning om met Rick en Willem (zie foto) van de wadden naar de Belgische kust te zeilen, wij kunnen niet wachten op de foto’s!

Luuk en Jorieke tijdens het jawoord Jorieke

Moneybird trouwjurk

Trouwen in een jurk die volledig is betaald door je werkgever: Jorieke deed het en liet het logo van Moneybird als verrassing op de trouwjurk drukken.

De mooiste dag van je leven vieren in een jurk die volledig is vergoed door je baas: het klinkt net zo bijzonder als dat het is. Jorieke gaf begin mei het jawoord in Restaurant Fox in Denekamp in een jurk van Moneybird!

Lees het hele verhaal (opent in nieuw tabblad)
Hugo en Fabienne in Amerika Hugo

Rondreis door Amerika

Rondreizen door Amerika en dan in de Grand Canyon je vriendin ten huwelijk vragen. Als dat geen bucketlist ervaring is... Samen met zijn vriendin heeft Hugo een mooie rondreis gemaakt door West Amerika. Van San Francisco naar LA en via Las Vegas weer terug, door alle mooie nationale parken.

Alieke kijkt in camera terwijl ze achter haar laptop zit Alieke

Ogen laten laseren

Je zou het kunnen zien, geen bril! Alieke heeft namelijk haar ogen laten laseren van haar bucketlist-budget.

Orzo de labradoodle
Tim

Labradoodle Orzo

De wens van Tim en zijn vriendin voor een labradoodle ging in vervulling. Naast de cavia's Pizza en Pasta kreeg de nieuwe pup een bijpassende Italiaanse naam, Orzo. We zijn allemaal opslag verliefd!

Volg Orzo op Instagram (opent in nieuw tabblad)
Yvonne in Ijsland Yvonne

IJsland

Een mooie reis naar IJsland, dat stond op het lijstje van Yvonne en haar vriend Ernst. Wat hebben ze het prachtig gehad. We konden de reis op de voet volgen via Polarsteps. Prachtige weken om op terug te kijken.

Elian op de motor Elian

Motorrijbewijs

Een jongensdroom die uit is gekomen, eindelijk op de motor door het Achterhoekse landschap. En dan het liefst met z'n vrouw achterop.

Strand van Tenerife met parasol en strandbedje Elsbeth

Duikbrevet

Onze stoere collega Elsbeth heeft haar duikbrevet gehaald op Tenerife! Ze heeft de PADI open water cursus gedaan en vervolgens een aantal extra duiken gemaakt.