A-line Finance

A-line Finance

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Woerden
 • Moneybird-ambassadeur

Wij willen zorgen dat ondernemers goede beslissingen kunnen nemen door zelf helder inzicht te krijgen in de cijfers. Daarom maken wij korte verslagen, denken met de ondernemer mee vooruit, stellen doelen en maken samen met de ondernemers duidelijke plannen. Wij werken daarbij op een informele, laagdrempelige manier en kijken naar jouw behoeften. Bij ons wordt je administratie niet ingewikkelder dan nodig, maar krijg je juist vertrouwen in jezelf als ondernemer omdat je helder inzicht hebt in de cijfers. Zo worden financiën weer leuk!

De Experts

Aline Hek

Aline Hek

Eigenaar

Ik ben Aline en ik werk al ruim 20 jaar als boekhouder, belastingadviseur, Profit First Professional en winstadviseur. Met mijn bedrijf A-line Finance wil ik zorgen dat ondernemers goede beslissingen kunnen nemen door zelf helder inzicht te krijgen in de cijfers. Dat doen we niet alleen door terug te kijken, maar ook door vooruit te kijken. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en Profit First Professionals. Om een betere balans te krijgen tussen mijn werk en mijn gezin én omdat ik zag dat ik als zelfstandige andere ondernemers beter kon helpen, heb ik in 2015 de stap genomen om mijn baan op te zeggen en als zelfstandige verder te gaan. Doordat ik zelf ook zelfstandig ondernemer ben, weet ik goed waar een ondernemer tegenaan loopt. Ook ik heb soms belangrijkere dingen te doen dan mijn administratie bijwerken. Daarom vind ik het een uitdaging om er bij mezelf én bij mijn klanten voor te zorgen dat de administratie zo weinig mogelijk tijd kost. Daarnaast is het fijn om met iemand te kunnen overleggen over keuzes die je moet maken. In tegenstelling tot veel ondernemers vind ik het juist leuk om van al die losse puzzelstukken zoals bonnen, facturen, bankafschriften en fiscale regels een mooi compleet plaatje te maken. Deze gegevens zijn het uitgangspunt waarop je goede beslissingen kunt nemen. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en in 2018 heb ik ook de opleiding tot Profit First Professional afgerond.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van A-line Finance


Werk je met A-line Finance samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • A.J.A. de Wit

  ADW Consulting

  5,0 Sterren

  Super bedrijf, denken altijd met je mee, en vooral denken in oplossingen. Absolute aanrader

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  In Juni van dit jaar ingestapt bij Aline nadat ik bij Moneybird had gezocht naar experts en ik alleen maar positieve recensies had gelezen. Hier was ook niets van gelogen blijkt nu, ben heel erg blij dat Aline en Mariëlle mij willen bijstaan en ervoor zorgen dat mijn administratie in goede handen is. Met alle vragen die ik heb kan ik terecht en daarvoor komt spoedig een antwoord waar ik wat mee kan. Niets meer dan lof! Super blij met jullie!

 • Nicole van Roekel

  Nicole van Roekel

  5,0 Sterren

  Ik werk sinds 3,5 jaar samen met A-Line Finance en ben heel tevreden over de samenwerking. Ze zijn altijd goed bereikbaar, denken proactief met je mee over belastingvoordelen/kansen en hebben overduidelijk veel ervaring en kennis. Heel blij met onze samenwerking en zou A-Line Finance aan iedere zzp'er aanraden!

 • Merel Groeneveld

  Merel Groeneveld

  5,0 Sterren
  Review voor Aline Hek

  Ik ben erg blij met Aline Hek als boekhouder. Ze doet haar werk goed en zorgvuldig. Ze komt afspraken na. Het is vooraf duidelijk wat ze in rekening brengt voor haar werk voor mijn bedrijf. Daardoor kom ik nooit voor verrassingen te staan. Ze communiceert goed. Als ik haar een vraag stel via de mail, krijg ik binnen korte tijd antwoord. Kortom: een fantastische samenwerking. Ik gun iedereen een boekhouder als Aline!