ADG Finance

ADG Finance

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • < 10 co-workers
 • Rosmalen

ADG Finance is een administratiekantoor. We werken transparant, duidelijkheid naar de ondernemer. De ondernemer moet doen waar hij/zij goed in is en wij helpen de ondernemer met de financiële kant van de onderneming. Door het geven van(tussentijds) advies en begeleiding kan de ondernemer het maximale uit zijn onderneming halen. We werken zoveel mogelijk digitaal/online. Hiermee wordt tijd en dus kosten bespaard. Op de website staat alle informatie over onze diensten.

De Experts

Angela van Horck

Angela van Horck

Financial expert

Ik ben Angela. Ik heb een eigen administratiekantoor in Rosmalen. Als ondernemer kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van de administratie, het opstellen van de jaarcijfers, aangifte Inkomstenbelasting, BTW en Vennootschapsbelasting. Voor advies kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Ons werkmotto is No nonsense. De ondernemer moet vrij kunnen ondernemen. Door tussentijds de financiële situatie met de ondernemer door te nemen, kan er nog worden bijgestuurd. Wij werken zo veel mogelijk online.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van ADG Finance


Werk je met ADG Finance samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

4,5 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

4,5 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

4,5 Sterren

Recensies

 • Anton Bremer

  Dawn Patrol Surf Tracking B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Angela van Horck

  Wij vinden het heel prettig werken met ADG Finance. De communicatie is heel duidelijk en ADG Finance werkt snel en nauwkeurig. Wij zijn erg blij om met ADG Finance samen te werken.

 • René van Raaij

  iAnalytics B.V.

  4,5 Sterren
  Review voor Angela van Horck

  Angela is een ervaren professional die haar vak goed verstaat. Ze is nauwkeurig, gedreven en communiceert tijdig en helder.