Admin10

Admin10

5,0 Sterren

Boekhoudkantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Apeldoorn

Admin10 bestaat uit mij alleen en af en toe bied ik een stagiair de ruimte om in mijn bedrijf de praktijk te leren kennen. Ik richt mij veel op de (startende) kleine ondernemer. Ik ben dag en nacht bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp.

Om mijn kennis up to date te houden, ga ik naar cursussen en ik heb collega’s waar ik terecht kan met mijn vragen. Als een vraag buiten mijn vakgebied ligt, dan probeer ik altijd de klant zo goed mogelijk door te verwijzen naar de juiste persoon. Ik blijf de klant met zijn vraagstuk volgen en ontvang terugkoppeling van de adviseur naar wie ik de klant heb doorverwezen.

De Experts

Robertine Paul

Robertine Paul

Boekhouder

Ik hou ervan om contact te hebben met klanten, ze te begeleiden en te ondersteunen in hun ondernemerschap. Omdat ik op boekhoudgebied natuurlijk meer weet dan een startende ondernemer, geeft het mij een heel voldaan gevoel als ik de klant de juiste informatie kan verstrekken. Mijn vak zal altijd blijven bestaan. Er zijn zo enorm veel regels die veranderen dat is voor een ondernemer niet bij te houden, daar heb je een adviseur voor nodig. Alles zal steeds meer geautomatiseerd worden, met de mogelijkheden van tegenwoordig kan de ondernemer steeds meer zelf doen en zal ik een meer adviserende rol krijgen. Ik wil dat mijn klanten met een goed gevoel kunnen ondernemen en hun eigen vak uit kunnen voeren zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het deel dat ze vaak minder leuk vinden, de administratie.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Admin10


Werk je met Admin10 samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Diederik Dorgelo

  Onefineplace B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Robertine Paul

  Robertine van Admintien is betrokken en assisteert je goed met je administratie. Een aanrader.

 • Tim van der Meij

  Lifestyle strategies

  5,0 Sterren
  Review voor Robertine Paul

  Van schoenendoos administratie naar complete gedigitaliseerd werken, was een behoorlijke stap. Robertine Paul heeft ons hier perfect bij geholpen. Wat een verademing om onze boekhouding snel, overzichtelijk, effectief en met de juiste ondersteuning van Robertine bij te houden. Het is prettig samenwerken. Ze is snel en zeer vakkundig. Dat scheelt een hoop tijd.

 • Patrick Vleeshouwers

  Make it complete

  5,0 Sterren
  Review voor Robertine Paul

  Robertine staat altijd voor je klaar, reageert snel en werkt netjes. Weet ze een antwoord niet op je vragen, dan zoekt ze dat geheel voor je uit. Ik kan Robertine zeker aanbevelen.

 • GAJ Arissen

  GAJ Arissen

  5,0 Sterren
  Review voor Robertine Paul

  Jaren geleden kwam ik bij Robertine terecht. Zij heeft met veel geduld mijn chaos in structuur veranderd. Robertine is een warme persoonlijkheid met veel kennis. Ik hoop dat zij nog vele jaren mijn boekhouding mag verzorgen.

 • Harry Goos

  HorecaTotaal Apeldoorn

  5,0 Sterren
  Review voor Robertine Paul

  Prettig onderhoud, verstaat haar vak als geen ander. Top .... raad een ieder aan om bij haar je administratie te laten beheren/controleren.

 • H Regeling

  H Regeling

  4,0 Sterren
  Review voor Robertine Paul

  Super vertrouwbaar en komt zeker haar afspraken naar prijs kwaliteit zeer goed. H Regeling

 • Linda Goris - Bruinenberg

  Creatievelin

  5,0 Sterren
  Review voor Robertine Paul

  Na 25 jaar ondernemen eindelijk een boekhouder die mij en mijn creatieve chaos aan kan. Robertine reageert vlot en accuraat op mijn vragen (ook al is het voor de zoveelste keer dezelfde vraag) en levert tijdig en zorgvuldig mijn aangiftes en opgaves af. Bij complexe zaken denkt ze écht mee wat ontzettend fijn is. Een hele geruststelling dat dit nu in goede handen is. En samen met Moneybird heeft Robertine mij simpelweg ook weer een beetje plezier in administreren terug gegeven. Ik raad haar graag aan!