Administratiekantoor A. de Winter BV

Administratiekantoor A. de Winter BV

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Katwijk aan Zee
 • Moneybird-ambassadeur

Administratiekantoor A. de Winter BV is al geruime tijd actief als administratiekantoor voor midden en klein bedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in ZZPers in de bouw en horeca.

De Experts

André de Winter

André de Winter

Boekhouder

Ik ben André de Winter en zelfstandig boekhouder voor het midden en kleinbedrijf. Ik vind het fijn om met mijn klanten mee te denken en daarbij ook nog de administratie op orde te hebben. De administratie wordt steeds meer geautomatiseerd zodat er meer tijd overblijft voor advies en begeleiding. Mijn kantoor is gevestigd in Katwijk aan Zee en mijn klanten komen uit de driehoek Haarlem, Amsterdam, Den Haag wat door de moderne communicatie goed te bedienen is.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor A. de Winter BV


Werk je met Administratiekantoor A. de Winter BV samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Brenda van Veen

  Très Content Tekstbureau

  5,0 Sterren

  André is een hele fijne boekhouder. Dat hij Moneybird goed kent is een meerwaarde. Zo weet hij precies waar hij kan bijsturen en kan hij snel oplossingen aandragen indien nodig. In het algemeen is André een prettig persoon om mee te werken en voorziet hij je met plezier van uitleg. Dat neemt bij mij een hoop administratieve stress weg!

 • sonja van hamersveld

  Charly Green

  5,0 Sterren
  Review voor André de Winter

  Ik werk al enkele jaren heel fijn met Andre. Als ondernemer word ik goed ondersteund en ontzorgd zodat ik mijn volledige focus kan houden bij mijn onderneming. Andre werkt secuur en antwoord altijd snel als ik een vraag heb. Mijn boekhouder was voor de jaaropgaaf ook erg tevreden! Al met al een aanrader om met Andre te werken!

 • Thomas Van Hoven

  Thomas van Hoven

  5,0 Sterren
  Review voor André de Winter

  ik was een amateur in boekhouden. hier heeft André verandering in gebracht hij heeft al mijn problemen opgelost en handige dingen geleerd. kortom gewoon erg tevreden

 • Fleur

  Fleur Walkier

  5,0 Sterren
  Review voor André de Winter

  Als startende ondernemer is niks prettiger dan je boekhouding op orde te hebben. Ik ben bij André terecht gekomen en dit is een hele fijne keuze gemaakt. André is beschikbaar voor al mijn vragen en geeft een duidelijke uitleg. Super tevreden met André zijn hulp. Grote dank voor jou !

 • Jonathan Doran

  Arrow Security

  5,0 Sterren
  Review voor André de Winter

  Ik ben een jong ondernemer die bij André terecht is gekomen. Ik vind het prettig om met André te werken en durf daarbij mijn boekhouding uit handen te geven. Waar nodig is er telefonisch contact waardoor mijn boekhouding up to date blijft.

 • Tessa van den Brink

  Tessa van den Brink

  5,0 Sterren
  Review voor André de Winter

  Wat een verademing om André als boekhouder te hebben! Hij denkt altijd met me mee, is makkelijk en snel te bereiken en zorgt ervoor dat alle cijfers netjes en op tijd klaar staan voor de aangiftes. Ik vond het best wel spannend om mijn boekhouding als eenmanszaak uit handen te geven, maar dankzij André heb ik er weinig omkijken meer naar en valt de hele stress rondom financiën volledig weg. Heel erg tevreden!

 • Gabriella

  So Bee

  5,0 Sterren
  Review voor André de Winter

  Ik heb niets met cijfers, gelukkig heb ik daar André voor. Benaderbaar, betrouwbaar, afspraak is afspraak en niet geheel onbelangrijk: betaalbaar voor een kleine ondernemer zoals ik. Reden te meer om mijn boekhouding uit te besteden. Je moet vooral doen wat waar je kracht ligt, en dat is voor André overduidelijk de liefde voor cijfers.