Administratiekantoor Alle Aandacht

Administratiekantoor Alle Aandacht

5,0 Sterren

Administratiekantoor

 • Zelfstandig Professional
 • Landgraaf

Financiële administratie, salarisadministratie, belastingaangifte. Niet iedereen is daarvoor in de wieg gelegd, maar het is wel een essentieel onderdeel van een onderneming. Hierin kan Administratiekantoor Alle Aandacht van toegevoegde waarde zijn voor uw onderneming. Naar eigen wens kunt u het werk uitbesteden.
Of het nu alleen om een aangifte doen gaat of om het verzorgen van de complete administratie. Op deze manier houdt u meer tijd over voor wat voor u echt belangrijk is. Ondernemen. Maar niet alleen ondernemers zijn bij mij welkom. Ook particulieren zien vaak door de bomen het bos niet meer. Een frisse blik van buitenaf kan dan helpen.
Iedereen heeft zo zijn eigen talent. En mijn talent is het plannen, ordenen, organiseren en structureren van administraties. En dit doe ik met Alle Aandacht.

De Experts

Nathalie Malek

Nathalie Malek

Boekhoudster

Hallo, mijn naam is Nathalie Malek. Starter van Administratiekantoor Alle Aandacht. Een eenmanszaak waar u terecht kan voor al uw administratieve zaken. Of het nu gaat om ondersteuning of volledige verwerking van uw boekhouding, alleen uw BTW aangifte of om uw salarisadministratie, naar uw eigen wens kunt u dit aan mij uitbesteden tegen zeer scherpe tarieven. De werkzaamheden zullen met Alle Aandacht voor u worden uitgevoerd. Ik ben een enthousiaste, klantgerichte, gedreven professional en wordt graag inhoudelijk uitgedaagd. Ik haal voldoening uit het overtreffen van de verwachtingen door een stapje extra te zetten en door te werken aan een geweldige ervaring voor u als klant. Door inlevingsvermogen, verantwoordelijkheid, open, eerlijke communicatie en duidelijkheid te bieden, ervaart u de zekerheid. Ik ben van mening dat mijn kwaliteiten, ambities en persoonlijkheid van grote toegevoegde waarde zijn! Kijk eens rustig rond op de website www.alle-aandacht.nl om te zien waar ik voor u van toegevoegde waarde kan zijn. Of neem contact op voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor Alle Aandacht


Werk je met Administratiekantoor Alle Aandacht samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Vakkennis

5,0 Sterren

Uitleg

5,0 Sterren

Verplaatsen in mijn situatie

5,0 Sterren

Afspraken nakomen

5,0 Sterren

Prijs-/kwaliteit verhouding

5,0 Sterren

Transparante werk/kosten

5,0 Sterren

Recensies

 • Anoniem

  5,0 Sterren

  Nathalie Malek van Administratiekantoor Alle Aandacht verzorgt al jaren onze administratie, en we zijn super tevreden. Met haar professionele en persoonlijke aanpak, verloopt onze boekhouding via Moneybird altijd soepel. Nathalie denkt echt met ons mee en biedt altijd oplossingen die perfect bij ons passen. Haar oog voor detail en snelle reacties maken het samenwerken heel prettig. Dankzij Alle Aandacht is onze administratie altijd tiptop in orde, en kunnen wij ons focussen op wat we echt leuk vinden. Dank je wel, Nathalie, voor de geweldige service!

 • Cliff Demandt

  webmix B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Nathalie Malek

  Zeer prettige samenwerking. Werkt secuur, snel en denkt graag mee.

 • Blauwr B.V.

  Blauwr B.V.

  5,0 Sterren
  Review voor Nathalie Malek

  Nathalie is enorm detail-georiënteerd, denkt mee, en je hebt altijd het gevoel dat je bij haar op de eerste plek komt.