Administratiekantoor Anne-Marie Viergever

Administratiekantoor Anne-Marie Viergever

- Sterren

Administratiekantoor

  • Zelfstandig Professional
  • Amersfoort

Mijn bedrijf is een eenmanszaak gevestigd in Amersfoort-Zuid. Ik werk veel vanuit huis, maar ik heb ook een kantoor in Hoogland. Ik ben gemiddeld 2 dagen per week in Hoogland. Het fijne van werken in Hoogland is dat ik een kantoor huur in een pand waar zich ook een accountantskantoor bevindt en waar mijn vorige werkgever kantoor houdt, administratiekantoor Mijnboekhouder.nl. Er is hierdoor altijd iemand om mee te sparren. "Hoe zou jij dit doen?"; "Hoe los jij dit op?". Bij het accountantskantoor is ook een fiscalist werkzaam, dus echt ingewikkelde vraagstukken kan ik doorspelen aan hem.

Ik richt me met mijn bedrijf op kleine ondernemers. Soms met wat personeel, maar over het algemeen hebben mijn klanten geen personeel. Begin je als starter zonder personeel en wil je groter, sta ik klaar je daarbij te adviseren en mee te denken. Ik heb veel ervaring met salarisadministraties, op dat gebied kan ik je ook bijstaan.

Mijn klanten leveren over hun administraties digitaal aan. Dat werkt het snelst en is het voordeligst daardoor.

De Experts

Anne-Marie Viergever

Anne-Marie Viergever

Boekhouder

4 jaar geleden had ik een plan... De baas, directeur van mijn eigen bedrijfje, mijn eigen administratiekantoor. Een topfunctie. Dat is wat ik wilde. Jaren gewerkt als boekhouder, fiscaal adviseur, salarisadministrateur voor een administratiekantoor en accountantskantoor en nu was het tijd om zelfstandig te worden. Mijn werk neem ik erg serieus. Ik help je, denk mee. Wat is fiscaal de meest voordelige weg? Waar kan je besparen, waar kan het beter. Wat zou je anders kunnen doen? Maar ook wat doe je goed en moet je juist niet veranderen? Ik help je graag met vragen als: moet je investeren? Neem je een auto van de zaak of is het handiger om kilometers te declareren? Hoeveel uur moet je maken om in aanmerking te komen voor zelfstandigenaftrek? En aan welke voorwaarden moet je als zelfstandige nog meer voldoen? Jaren heb ik gewerkt bij Administratiekantoor Mijnboekhouder.nl B.V. in Amersfoort. Per 1 januari 2018 ben ik een samenwerking met hen gestart in de vorm van franchisenemer. Enerzijds geef ik hen advies op gebied van loonadministratie, toeslagen en kleine fiscale vraagstukken, anderzijds kan ik met zaken waar ik over twijfel of ruggespraak over wil houden bij hen terecht. Ook worden er opdrachten en werk heen en weer geschoven. Voor Mijnboekhouder.nl werkte ik 7 jaar bij Van de Heuvel en van Dalen accountants als assistent accountant.

Recensies

Alle recensies zijn van geverifieerde (ex-)klanten van Administratiekantoor Anne-Marie Viergever


Werk je met Administratiekantoor Anne-Marie Viergever samen?

Schrijf dan een review zodat de beoordeling up-to-date is!

Beoordelen

Administratiekantoor Anne-Marie Viergever heeft nog geen reviews